Do exotického Mexika vyrazila zpěvačka Daniela Nízlová se svou nejlepší kamarádkou na dámskou jízdu. V Americe je akorát období „spring break“, tedy jarních prázdnin a spousta mladých lidí se vyráží po nocích bavit do klubů. 

Nejinak tomu bylo i v případě Daniely. V rozhovoru pro server Topky.sk prozradila, že jedno z nočních tažení městem se proměnilo doslova v boj o život! V nočním klubu, kam se vydali, se totiž střílelo!

„Šli jsme jako parta asi dvaceti lidí do klubu ve městě. Atmosféra je tu úžasná, bavili jsme se skvěle, ale jakmile se začalo střílet, opustili jsme klub a šli jsme na hotel,“ svěřila se krásná zpěvačka, která ale naštěstí nebyla přímým svědkem tragické události.

„Kamarád přišel vyplašený, že na WC postřelili nějakého kluka. Byl tam a všechno viděl. Dotyčného postřelili do zad. Naštěstí to přežil,“ popsala incident šokovaná členka hudební skupiny Twiins. I přesto, že si dovolenou velmi užívala, pravděpodobně se teď nemůže dočkat, až se vrátí zpátky domů. „Je tu fakt potřeba si dávat pozor,“ dodala s tím, že v tomto období Mexiko není úplně bezpečné. 

Daniela Nízlová tvoří pěvecké duo Twiins se svou sestrou Veronikou. Vedle jejich společných vystoupení jako skupina vystupují i v muzikálech a občas moderují. V roce 2011 dokonce reprezentovaly Slovensko na mezinárodní pěvecké soutěži Eurovize, kde v semifinále skončily na dvanáctém místě, což je dodnes nejlepší slovenský výsledek v historii. 

Fotogalerie
28 fotografií