Hollywoodský herec, který v Itálii natáčí seriál Catch 22 (podle známé knihy Hlava 22) odehrávající se za 2. světové války, byl v pondělí krátce po osmé hodině právě na cestě na plac ze své pronajaté vily v Punta Aldìa, když se jeho motorka Yamaha T Max srazila s automobilem.

K incidentu došlo na silnici Orientale Sarda u odbočky k vesnici Costa Corallina. Když tu mercedes odbočoval doleva a zřejmě nedal přednost protijedoucím, došlo ke srážce. Jedna motorka se mu ještě stihla těsně vyhnout, ale ta další, kterou řídil herec, už na to neměla dostatek místa. George tak skončil se strojem na kapotě vozu, sám letěl dva metry a dopadl na asfalt.

„Do očí mi svítilo slunce, takže jsem neviděl nic, jen jsem slyšel ránu," cituje deník Corriere della Sera šoféra Antonella C. Ten také popsal, co se odehrálo těsně po nehodě. Clooney údajně křičel a rukama si držel hlavu, do které se pořádně uhodil. Naštěstí měl ale přilbu, která náraz utlumila.

Řidič se mu vydal na pomoc a další přítomní se přidali a zraněného herce položili na zem a okamžitě přivolali pomoc. Asi po deseti minutách dorazila záchranka, hvězdu naložila na nosítka a nasadila jí ochranný krční límec. Následoval okamžitý převoz do místní nemocnice Jana XXIII.

George, kterého po nárazu bolela hlava, putoval na vyšetření CT a na ultrazvuk. Naštěstí se žádná vážná zranění nepotvrdila, a on tak vyvázl jen s pohmožděným kolenem a několika odřeninami. Dokonce si ani nic nezlomil, a tak může nyní hovořit o štěstí.

Po dvou hodinách v nemocnici byl propuštěn. Podle lékařů by měl být zhruba za 20 dní zcela v pořádku a brzo bude moci zase zpět do práce. Jistě se neulevilo jen Clooneymu a štábu, ale hlavně manželce Amal (40), která s hercem vychovává roční dvojčata Ellu a Alexandera.

VIDEO: Clooney byl vždy idolem řady žen. Sexy je prý v každém věku

Video
Video se připravuje ...

George Clooney je sexy v každém věku youtube

Fotogalerie
44 fotografií