Kyleigh Potts již utratil 50.000 liber (1,5 milionu korun), aby se co nejvíce podobal reality star Kylie Jenner. Má za sebou už 40 procedur včetně plastiky prsou, nosu, brady a zvětšení rtů. Nyní ho ještě čeká operace hlasivek, aby si udržel ženský hlas a také modelace zadku.

Co se týče pohlavního ústrojí, nehodlá v tomto případě jít pod kudlu, protože by zapadla do škatulky ostatních transdívek a to nechce. Své mužské genitálie si ponechá, jelikož s těmi se ztotožňuje.

„Kylie Jenner byla vždy můj cíl a inspirace. Vždy jsem se s ní porovnával, stejně jako ona jsem nebyl vždy krásný. Ale stal jsem se postupně krásným. Viděl jsem, jak se z ošklivého kačátka Kylie proměnila na ženu, se kterou chce každý kluk spát a každá holka jí chce být. To se mi líbilo. Vždy jsem myslel, že jsem ošklivý, hnusný a nikdy jsem nepřestal myslet na trauma, které jsem pociťoval kvůli šikaně, moje proměna mi naopak přišla příjemná,“ sdělil Kyleigh Daily Mailu s tím, že ho plastická chirurgie fascinovala už od osmi let.

Fotogalerie
33 fotografií