Blondýnka přezdívaná kvůli své vylepšené vizáži „česká Barbie“ odjela na víkend do Špindlerova Mlýna. I přes závěje sněhu ale neodolala a musela se fanouškům pochlubit se svými křivkami. „Slyšela jsem, že otužování je moc zdravé,“ napsala Dominika na Instagram k fotce, na níž stojí vykloněná z balkonu hotelového pokoje.

Jenže na sobě toho zrovna moc nemá. Dlouhé vlasy má sice přehozené přes záda, a tak není vidět, co je pod nimi. Ovšem vykukující odhalená ramínka naznačují maximálně tílko či vršek od plavek. Nohy má pak modelka a youtuberka úplně holé a zadek, který vystrkuje, kryjí jen titěrné kalhotky, o nichž se v komentářích strhla debata. Ačkoliv je někdo označil za tanga, jiní tvrdí, že se jedná o plavky.

Ať tak či tak, Myslivcové musela prdelka pořádně mrznout. Ostatně na zemi pod ní je vidět poprašek sněhu, a tak není pochyb, že tam asi zrovna pořádně přituhovalo. Blogerka, která by chtěla uspět i v politice, si proti chladu chránila alespoň chodidla, jelikož obula černé zimní boty.

I tak se ale do blondýny mnozí kritici v komentářích pustili. „Hele, nechci tě urážet, ale je to úchylný. Kdyby ses vyfotila s kraťasama, tak neřeknu, ale ty si ještě vezmeš tanga!“ vrtěl někdo hlavou. „Vylez na to zábradlí, roztáhni ruce a skoč,“ nešetřil ji pak další člověk. Naštěstí na pomoc přispěchali i tací, které fotka nijak neurážela. „A co jako, její věc, jak se fotí. A na rozdíl od některých má co fotit,“ bránil Dominiku kdosi.

„Za chvíli ti chlapi ani nebudou vědět, jak ty holky vůbec vypadají, všude samé pr*ele. Zvláštní trend, ale jako zadek pěknej, o tom žádná,“ nechápala jedna z uživatelek, která narážela na fakt, že v minulosti už podobně prdelky špulily i jiné celebrity, na Silvestra například modelka Lucie Kovandová (24). Navíc tento typ fotek už parodoval i Richard Genzer (51).

VIDEO: Česká Barbie Dominika Myslivcová o sexu: Často mě balí lesby!

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie Dominika Myslivcová o sexu: Často mě balí lesby! Petr Soukup, Thomas Kruchina

 

Fotogalerie
31 fotografií