Jak připomněl web časopisu Rolling Stone, herečka ve svém životě zápasila s depresemi a bipolární poruchou a otevřeně o svých potížích hovořila. Pochována byla v Hollywoodu společně s matkou, herečkou a zpěvačkou Debbie Reynolds, která minulý týden zemřela jen den po dceři.

Soukromý obřad se uskutečnil na hřbitově Forest Lawn-Hollywood Hills, který je místem posledního odpočinku řady celebrit včetně Lucille Ball, Dicka Van Pattena, Liberace, Davida Carradina či Bette Davis.

Bratr: Antidepresiva ji vystihovala

Urnu ve tvaru pilulky ukládal do země bratr Todd, který řekl webu Entertainment Tonight, že si jeho sestra podobnou obří pilulku před několika lety pořídila a měla ji moc ráda. „Nemohli jsme najít nic, co by ji více vystihovalo,“ řekl. Část jejího popela byla umístěna do rakve s matkou, upozornil deník USA Today.

Soukromému pohřbu předcházel ve čtvrtek smuteční obřad, kterého se zúčastnily celebrity jako Meryl Streep, Jamie Lee Curtis nebo Richard Dreyfuss. Todd Fisher řekl, že se chystá i obřad pro širší veřejnost v blízké budoucnosti.

Debbie Reynolds chtěla být s Carrie

Carrie Fisher, která se nejvíce proslavila jako princezna Leia z filmové ságy Star Wars, zemřela koncem loňského roku ve věku 60 let, čtyři dny po srdeční příhodě, kterou utrpěla během letu z Anglie. Debbie Reynolds, jejíž slávu odstartoval muzikál Zpívání v dešti, v němž hrála v 19 letech, zemřela jen den poté ve věku 84 let.

Carrie a Todd Fisherovi byli potomky Debbie Reynolds a zesnulého zpěváka Eddieho Fishera. Jeho manželství s Reynolds ale skončilo skandálem v roce 1959 poté, co si Fisher začal aférku s herečkou Elizabeth Taylor.

V rozhovoru s televizí ABC Fisher popsal poslední hodiny života své matky. Uvedl přitom, že „nezemřela kvůli zlomenému srdci, ale spíš odešla, aby mohla být s Carrie“.

Fotogalerie
21 fotografií