Bývalá miss Denisa Mendrejová (29) porodila dvě dcerky právě pod vedením lékaře Dušana Mašury, a proto byla z jeho smrti vážně zdrcena. „Včera po obědě (v pondělí – pozn. red.) navždy odešel náš velmi dobrý přítel a velmi šikovný lékař, který přivedl na svět obě naše dcerky. Děkuji ti za všechno, Dušane, odpočívej v pokoji. Nemůžu tomu uvěřit,“ napsala kráska na sociální síť.

Dušan Mašura byl špičkový gynekolog, který byl opravdu kapacita ve svém oboru. Chodily k němu známé tváře, které si ho nemohly vynachválit. Všechny jeho pacientky jeho nečekaný odchod zasáhl. K jeho smrti se vyjádřila i moderátorka Barbora Rakovská, která u něj rodila také. „Když vám odejde kamarád, lékař, navíc člověk, který vám zachránil život a odrodil dceru, jste v šoku. Ano, jsem v šoku, Duško, budeš nám velmi chybět. Velmi… Slíbil jsi mi, že na mě dáš pozor i při dalším těhotenství. Ach…odpočívej v pokoji! Ať je takových lékařů, jako jsi byl ty, co nejvíc!“

Pluskám.sk se vyjádřila také ředitelka módní televize Gabika Drobová, která uvedla, že byla také jeho pacientkou a navíc i dobrou kamarádkou. „Podle našich informací zemřel na infarkt. Vím, že Denise Mendrejovej rodil obě děti. Ráno tu byla a byla v šoku, taky si poplakala,“ svěřila se Drobová.

Fotogalerie
5 fotografií