Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Slavné těhulky a novopečené maminky: Kdo si letos nadělí pod stromeček miminko?

/
  • Slavné těhulky a novopečené maminky: Kdo si letos nadělí pod stromeček miminko?
    24. prosince 2014 ● 05:02

    Hollywood nikdy nebyl tak „plodný“ jako letos, babyboom slavných miminek láme doslova rekordy. Ale jsou i takové hvězdy, které si svůj přírůstek do rodiny nadělí zřejmě až pod stromeček. Komu letos Santa „zabalí“ miminko? Kdo na Vánoce nebude moct ochutnat punč, protože je v tom?  

  • 1.

    Keira Knightley

    Keira Knightley se svým manželem
    Autor: profimedia.cz

    Těsně před Vánoci se provalila novinka, že krásná herečka Keira Knightley (29) je těhotná. Ze svým manželem Jamesem Rightonem (31) čeká tato „pirátka z Karibiku“ první dítě. Herečku usvědčily šaty a odmítání dobrého šampaňského.

  • 2.

    Hayden Panettiere

    Hayden Panettiere
    Autor: Profimedia.cz

    Herečka Hayden (25) dala pod stromeček svému snoubenci, sportovci Vladimíru Kličkovi (38) nezapomenutelný dárek. Sice přišel o pár dnů dříve, ale herečka porodila své první dítě. Je to holčička, kterou rodiče pojmenovali Kaya.

  • 3.

    Blake Lively

    Blake Lively a Ryan Reynolds
    Autor: Profimedia.cz

    Pořádně zakulacená je herečka Blake Lively (27), která čeká své první dítě se svým manželem, hercem Ryanem Reynoldsem (38). Herečka má už tak velké bříško, že se spekuluje, že porod by mohl přijít dříve. Takže Vánoce u Reynoldsů budou možná opravdu hodně veselé.

  • 4.

    Jessica Biel

    Jessica Biel a Justin Timberlake se vzali v roce 2012 v jižní Itálii
    Autor: profimedia.cz

    Herečka Jessica Biel (32) tak dlouho mlžila, že je těhotná, až ji přistihli všudypřítomní fotografové těsně před Vánoci, jak už má pěkně kulaté bříško. S manželem Justinem Timberlakem (33) čekají své první miminko.

  • 5.

    Shakira

    Shakira ukázala, jak se pořádně zakulacuje. Svého druhého syna čeká už v lednu
    Autor: Facebook

    Druhého potomka se svým přítelem, fotbalistou Gerardem Piqué (27) čeká zpěvačka Shakira (37). Sice má plánovaný porod zpěvačka až v příštím roce, ale kdoví, třeba čáp zaklepe na jejich dveře o něco dříve a budou mít o veselou nadílku na Vánoce postaráno.

  • 6.

    Alicia Keys

    Alicia Keys
    Autor: Profimedia.cz

    Na Vánoce by mohla dát svému synovi a manželovi nový přírůstek do rodiny zpěvačka Alicia Keys (33). Manželé tuto radost událost oznámili v červenci, ale zpěvačka byla už v tu dobu několik měsíců těhotná.

  • 7.

    Liv Tyler

    Liv Tyler
    Autor: Profimedia.cz

    Sedmatřicetiletá herečka čeká své druhé dítě. Svému devítiletému synovi by měla co nevidět „nadělit“ brášku nebo sestřičku. Herečka údajně čeká svého druhého potomka s kamarádem Davida Beckhama, Davem Gardnerem.

  • 8.

    Cobie Smulders

    Cobie Smulders
    Autor: Profimedia.cz

    Herečka Cobie Smulders (32), která se proslavila rolí v seriálu Jak jsem poznal vaši matku, je už podruhé těhotná. Se svým manželem Taranem Killamem čekají miminko. Podle všeho jejich pětiletá dceruška dostane už brzy sestřičku.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

youtube6: Tachmina zpevacka

(24. 12. 2014 19:28)

youtube6: zpevacka Tachmina ma nejhezci miminko s producentem a je svetova celebrita

(24. 12. 2014 11:54)

ninga: co Čech, to polyglot, překladatel, tlumočník, lingvista ale kdyby to překládal Miloš, tak se dozvíme ještě něco mnohem horšího

(24. 12. 2014 09:58)

mak: To je zas čeština "pětiletá dceruška DOSTANE už brzy sestřičku" - proč to opisujete z překladače? Normálně česky je, že "dceruška BUDE MÍT brzy sestřičku" nebo že se "dcerušce už brzy narodí sestřička".

(24. 12. 2014 08:33)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy