David Backham je dlouholetý přítel Williama a Kate, dokonce byl královskému páru v roce 2011 na svatbě. A proto si dovolil z přátelského hlediska dát budoucím dvojnásobným rodičům radu nad zlato, která pramení čistě z jeho vlastní zkušenosti. „Spěte, co nejvíc to jde, protože skok z jednoho dítěte na dvě je opravdu hodně velký,“ řekl David.

David se rovněž dostal do seznamu osob, které mohou být potenciální kmotrové nového prince nebo princezny. Podle sázkových kanceláří je jeho osobnost natolik významná, že by k tomu mohlo skutečně dojít. A v případě, že by to nevyšlo tentokrát, tak ještě na něj může přijít řada příště. Kate se totiž jednou svěřila, že do svých pětatřiceti let by chtěla mít tři děti.

Fotbalista David Beckham má však hodně silnou konkurenci. Na listinu boje o „kmotrovství“ jsou totiž zapsáni i bratr prince Williama Harry (29) nebo sestra vévodkyně Kate Pippa Middleton (30). I když by se Beckham nestal kmotrem, už teď přeje miminku hodně zdraví a dodává: „Mám z nich takovou radost, jsou úžasní rodiče. Jsem šťastný, že budou mít další maličké, které jim bude běhat okolo domu.“

Fotogalerie
12 fotografií