Její „ranní“ nevolnosti ji totiž nebezpečně dehydratují a Kate zvrací až 30x denně. Pokud by tyto nevolnosti přetrvávaly, vévodkyně může přijít až o 10 procent své tělesné hmotnosti. A to je vzhledem ke Katině nízké váze skutečně na pováženou. Kate Middleton zatím ještě ani nedosáhla ani 12. týdne těhotenství.

Díky těhotenství se rovněž celá rodina stěhuje na konci měsíce do domu v Norfolku, který prošel kompletní rekonstrukcí. William tak bude mnohem blíže svým dětem i manželce, protože jeho nová práce pilota v East Anglia Air Ambulance Service, která má základnu v Cambridge, je pouhou hodinu cesty od Norfolku.

Nejvíce se kolotočem okolo Kate a Williama baví mladší bratr Williama princ Harry (29). Ten sice vyjádřil radost, že čekají dalšího potomka: „Myslím, že George bude nadšený, že dostane malého bratříčka, nebo sestřičku.“ Rovněž si však Harry neodpustil poznámku, že se už těší, až uvidí, jak se jeho bratr opět trápí s dalším dítětem.

Harry by si rovněž pro svého bratra přál dceru, ale opět je to pichlavá narážka. „Nemůžu se dočkat, jestli to bude holka, jak s tím bude William bojovat,“ prohlásil Harry. Právě Harry teď díky dalšímu potomkovi od Williama klesne v pořadí o královský trůn. Jenže jemu to vůbec nevadí...

Fotogalerie
12 fotografií