Rozchod topmodelky Heidi Klum a zpěváka Seala byl značně bolestivou záležitostí. U obou to však vypadá, že se již posunuli ve svých životech dál. 

Některé věci se však překousávají těžko i po čase. A Seal se s odstupem času svěřil s tím, co ho trápí - myslí si, že jeho bývalá žena měla poměr se svým bodyguardem už v dobách, kdy ještě byli manželé. 

Zpěvák sice už randí s jinými ženami, ale to, že si bývalá topmodelka Heidi našla jiného chlapa, zvládá psychicky těžko.

"Myslel jsem, že Heidi bude na tolik taktní, že se během našeho manželství nebude tahat s jinými muži," sdělil Seal serveru TMZ.com.

Modelka tuto informaci samozřejmě popírá. "Náš vztah byl čistě profesionální," řekla Heidi o svém osobním strážci Martinem Kristenem, se kterým však po rozchodu se Sealem doopravdy randí. Jen ho už coby bodyguarda nezaměstnává a po jejím boku se objevuje nový člen ostrahy. Přece jen, přítel a bodyguard, to nejde tak úplně dohromady.

S novým přítelem pak Heidi vyrazila i na dovolenou - strávili jí na malebném ostrově Sardínie, kam si vzala i své čtyři děti, Leni (8), Henriho (6), Johana (5) a Lou (2).

Fotogalerie
11 fotografií