Agáta se snaží s bolestivým koncem téměř dvouletého vztahu vyrovnat po svém a do Statenic u Prahy si v nejbližších dnech nastěhuje chůvu. Zabije tak dvě mouchy jednou ranou.

Bojí se samoty

Jednak jí pomůže s péčí o syna Kryšpína a také se nebude ve velkém domě cítit tolik opuštěná. „Nikdy jsem nebydlela sama a měnit to nebudu. Od září jsem si najala au pair,“ vysvětlila Blesku Hanychová, která chůvě dokonce zařídí vlastní pokoj v přízemí.

Modelka a hráč amerického fotbalu dlouho vypadali jako ideální pár. I když jejich vztahu zpočátku nikdo nepředvídal dlouhou budoucnost, zavřeli všem pusu a stali se z nich zodpovědní rodiče. „Od doby, kdy se objevily informace o Mirkově nevěře, to šlo ale s jejich vztahem z kopce,“ prozradil Blesku zdroj z okolí Agáty. „Agáta se sice snažila Mirkovi odpustit, ale nešlo to. Když se rozchází, tak opravdu definitivně,“ dodal ještě.

Nevěrníka vymetla ze svého domu

Agátin domov je vzhůru nohama! Poté, co se Mirek Dopita nadobro odstěhoval, probíhá za zdmi domu ve Statenicích generální úklid. S hadrem v ruce pobíhá sem tam neznámá žena. Nejspíš likviduje poslední stopy, které tam Mirek zanechal. Až se Agáta se synem Kryšpínem vrátí z chalupy v Orlických horách, nechce vidět ve svém domě nic, co by jí bývalého partnera byť jen v nejmenším připomínalo.

Před Agátiným domem je poslední várka smetí po Dopitovi
Autor: Blesk – Ladislav Křivan, archiv

Po rozchodu soud

Zatímco Agáta potvrdila, že jsou s Dopitou od sebe, on se obrnil hradbou mlčení a nechce se k ničemu vyjadřovat. Starostí teď má až nad hlavu. Kromě rozchodu musí čelit soudu, který ho čeká už 26. září v Karlových Varech. Za bitku s dotěrným fotografem může Mirek skončit v horším případě i za mřížemi. Trestní sazba se pohybuje od dvou do deseti let!

Egáta exkluzivně pro Blesk: Nad vodou mě drží Kryšpín

Agáta nechce své soukromí ventilovat, ale v rozhovoru pro Blesk udělala výjimku.

Jak se teď cítíte?

„Na to se mě neptejte.“

Byl váš rozchod nevyhnutelný?

„Ano.“

Snažila jste se vztah zachránit kvůli vašemu synovi?

„Pokoušeli jsme se o to.“

Kdo je vám teď největší oporou?

„Moje maminka, přátelé a samozřejmě syn.“

Už se Mirek odstěhoval ze Statenic, kde jste spolu žili?

„Já myslím, že ano.“

Dohodli jste se na péči o Kryšpína?

„To zatím neřešíme, ale určitě bude se mnou.“

Fotogalerie
12 fotografií