V pondělí se mezi členy rodiny Jacksonových strhla bitka, do které byli zapojeni sourozenci zesnulého legendárního zpěváka a ochranka. K incidentu musela být přivolána i losangeleská policejní jednotka.

Pro Los Angeles Time zástupce šerifa řekl, že došlo k fyzickému napadení, ale nikdo nebyl zatčen. Webová stránka celebuzz.com získala informaci, že Michaelovi sourozenci se snažili odvézt Jacksonovy děti Prince Michaela (15), Paris (14) a Blanketa (10), kteří byli svěřeni do péče své babičky Katherine.

Členové ochranky, kteří se starají o bezpečí Katherine Jackson, se jim v tom ale snažili zabránit a na pomoc přivolali policii. Pro zatím není ale jasné, kde děti skončily, jestli zůstaly u své babičky Katherine, nebo odešly s Jacksonovými sourozenci. Policie celou záležitost vyšetřuje.

Celý incident se pravděpodobně odehrál i kvůli hádkám ohledně obrovského Jacksonova majetku, který po sobě zanechal. Jacksonovi sourozenci obvinili správce majetku Johna Brancu a Johna McClaina, že zfalšoval závěť, a žádají, aby odstoupili z funkce a aby měli právo řešit tento problém oficiální cestou.

Fotogalerie
8 fotografií