Zatímco Heidin odloučený manžel Seal (49) se už dávno přes ledový rozchod bez problémů přenesl a randí bezostyšně s kráskou v bikinách, Heidi zatím odmítá, že by nový vztah byl na obzoru. I když se o tom vášnivě diskutovalo v souvislosti s blízkým vztahem s německým modelem Thomasem Hayem (43).

"On není ani nikdy nebyl můj přítel. Myslím si, že je to skvělý chlap, ale ne pro mě," odmítla spekulace rázně Heidi. Dalšího manželství se Heidi teď bojí jako čert kříže i přesto, že to předchozí sedmileté se zpěvákem Sealem si nemohla vynachválit. Pro Bild modelka přiznala: "Nevím, jestli se ještě někdy vdám. I když jsem si manželství opravdu užívala. Jsem snílek. Líbily se mi naše výroční výroční pohádkové svatby, na kterých se sešla celá rodina. Ale bohužel to nějak nakonec nevyšlo."

Heidi je se svobodou momentálně více než spokojená. "Myslím si, že každý by měl prožívat své sny. Já se o to snažím. Hledím do budoucnosti, soustředím se na rodinu a musím říct, že jsem šťastná. Jsou i horší věci v životě než odloučení."

 

Fotogalerie
7 fotografií