Kameraman na slavného herce pokřikuje, jestli je v pořádku a nepotřebuje pomoc. Jeho bodyguardi očividně situaci nezvládali. Depp si v noci uprostřed Hollywood Boulevard střihl pořádnou ostudu.

Depp si zašel s přítelem na večeři do restaurace 25 Degrees. Jenže obyčejná večeře se zvrhla v nezřízenou pitku. Zatímco jeho přítel se zdál být střízlivý a pomáhal herci udržet se na nohou, Depp byl totálně namol.

Když herce konečně naložili do přistavené černé limuzíny, neopomněl své fanoušky a zvědavé čumily pozdravit všeříkajícím gestem. Buď se z Deppa stává alkoholik, nebo svou slávu nezvládá. V nedávném rozhovoru pro magazín Vanity Fair označil posedlost jeho osobností fanoušky a neustálým pronásledováním fotografů za znásilnění.

Fotogalerie
8 fotografií

Poslední dobou také americký tisk spekuluje, že za jeho opileckými výstupy stojí problémy v manželství s francouzskou zpěvačkou Vanessou Paradis. Herec měl problémy s alkoholem už dříve, ale pořád se držel na uzdě.

Johnny opilce hrál například ve filmu Piráti z Karibiku, kde jeho postava piráta Jacka Sparrowa byla neustále naložena v lihu. V Deppově nejnovějším filmu Rumové deníky si zahrál novináře, který bez flašky rumu neudělá ani krok. Doufejme, že si Depp ze svých rolí nebere příklad a brzy se vrátí zpátky do reality.