Své pražské vystoupení zahájila skupina jako na všech předchozích zastávkách šňůry Reunion Tour skladbou Reunited. Coververzi písně kapely Peaches & Herb začal na pódiu ozdobeném červenými závěsy zpívat Mike Patton, oblečený do červeného obleku s černou holí v ruce, později se k němu za obrovského jásotu nabitého hlediště přidal klávesista Roddy Bottum.

Koncert ve své původní kapacitě 7000 lidí byl již dávno téměř vyprodaný, management proto souhlasil s jejím navýšením a prodejem dalších vstupenek.

Návštěvníci aplaudovali předkapele Firewater, která podle mnohých potvrdila svou pověst zajímavé ukázky z newyorské klubové scény, vycházející z podobného hudebního prostředí jako Gogol Bordello či Balkan Beat Box. Energické vystoupení spojující mnoho stylů včetně romské hudby, ruského folkloru, kabaretu i odvázaného rocku vyvolalo uznalý potlesk a naladilo přítomné na hlavní hvězdy večera.

Diváci očekávají od Faith No More osvědčené hity a energickou show, kterou je kapela proslulá. Například při posledním turné před dočasným rozchodem skupiny skočil rozdivočelý zpěvák Patton do davu pod pódiem a nechtěně zlomil nos jednomu z fanoušků i sobě.

V hledišti Tesla Areny na koncert jedné z nejslavnějších rockových kapel konce 20. století, která se rozpadla po 17 letech existence na jaře 1998, čekala řada tuzemským muzikantů. Koncert si nenechal ujít Czenda z Post-It, Karel "Kay" Buriánek ze Sunshine nebo lídr Chinaski Michal Malátný. "Těším se jako malý kluk a vzhledem k tomu, že v neděli jdu na Radiohead, mám pocit, že pro mě začínají prázdniny," řekl Malátný.

Letos v únoru Faith No More po letech nečekaně oznámili, že se setkali a zjistili, že čas pomohl získat odstup a nadhled nad společně strávenými roky.



Letošní evropskou šňůru zahájili ve svém nejslavnějším složení Mike Bordin, Roddy Bottum, Bill Gould, Jon Hudson a Mike Patton 10. června v londýnské Brixton Academy. Do Prahy dorazili z populárního budapešťského festivalu Sziget a z české metropole odjíždějí do Belgie, kde vystoupí ve čtvrtek. Světové turné podle svých internetových stránek zakončí na začátku května příštího roku v australském Perthu.
Kapela vznikla v roce 1981 v Kalifornii, tehdy ještě pod názvem Faith No Man. První album We Care a Lot vydala v roce 1985. Po změně názvu a výměně zpěváka Chucka Moselyho natočili v roce 1989 úspěšnou desku The Real Thing, na které již zpívá Mike Patton. Na desce je také píseň Epic, z níž se také díky nasazení videoklipu v americké MTV stal celosvětový hit. V roce 1997 vydali svou zatím poslední desku Album of the Year s prvním československým prezidentem Tomášem Garriguem Masarykem na obalu.