Hvězda filmu Sex ve městě míní, že Grant je ztělesněním sexy vtipného chlapa.
Sarah si přitom má zahrát s Hughem v nové romantické komedii, jejíž název zatím producenti neoznámili. S britským kolegou se potkala na zkouškách a velmi ji okouzlil.

„Myslím, že Angličané splňují veškeré ideály a že Hugh je toho dokonalým příkladem. On je pro nás všechny méně zcestovalé Američany definicí Angličana klasické literatury a filmu – vtipný a bystrý. Není nic chytřejšího a přitažlivějšího a zajímavějšího než mozek a já jsem z práce s ním velmi nadšená,“ přiznala Sarah britskému Daily Mail.

Parkerová vedle filmu s Grantem bude natáčet také druhý filmový Sex ve městě. Dříve se spekulovalo, že by se mohl odehrávat právě v Londýně. Tam by se představitelka Carrie Bradshawové ráda ukázala i na divadelních prknech West Endu.

„Žádali mě už v minulosti, abych hrála na West Endu, a já jsem byla nadšená, protože to je snem každého herce. Ale načasování bylo vždycky špatné buď pro rodinu, nebo můj pracovní harmonogram. Doufám, že někdo bude zase tak bláhový, aby mě o to požádal znova, protože by to pro nás bylo důvodem tam odjet a žít,“ dodala Sarah.