Mladíka sice porota netipovala na vypadnutí, ale dle hlasů diváků měl v pondělí vypadnout Slovák Martin Harich. Jenže porota se rozhodla udělit mu divokou kartu. Pro byla Osvaldová, Rytmus a Habera. Jediná, která Harichovi nedala hlas, byla porotkyně Helena Zeťová.

Navíc, po vypadnutí Haricha, začaly jeho fanynky šílet. Křičely, plakaly a jedna dívka dokonce zkolabovala! Museli tak zasahovat doktoři. Na kolaps fanynky upozornila porotkyně Gábina Osvaldová, když začala křičet "Doktora, doktora!" Mareš hned zareagoval a vyslal na místo pomoc. Dívku pak v náruči odnesl bodyguard. V zákulisí se jí pak ujala záchranná služba. "Tohle mě rozhodilo víc než to, že jsem vypadl," řekl Harich na kameru poté, co fanynka zkolabovala. To ještě netušil, že mu porota udělí divokou kartu a vrátí jej zpět do soutěže.

Galerie: Tak nesly fanynky vyřazení svého idolu

Fotogalerie
18 fotografií

"Tohle jsem zažil naposledy na koncertu Michaela Jacksona, snad bude dívka v pořádku, už je v péči doktorů," řekl Mareš a pokračovalo se dál v loučení s Harichem. Porota ale Martina vrátila zpět do hry. Tohle až uslyší jeho věrná fanynka, jistě se jí stav zlepší.

Podle koordinátorky projektu Lucie Juráčkové je už dívka v pořádku. "Byla to dvanáctiletá dívka, najednou se jí udělalo nevolno a omdlela. Nyní už je ale v pořádku. Doktoři se ji v zákulisí ihned ujali a dívka normálně komunikovala," sdělila Blesk.cz Juráčková.

Co je divoká karta?

Divokou kartu mohli použít porotci pouze jednou v soutěži. I když zpěvák dostane od diváků nejméně hlasů, porota má tu moc, vrátit zpěváka zpět do soutěže. Nevýhodou ale je, že příští pondělí vypadnou hned dva soutěžící místo jednoho. Vypadnutí Martina se tak nejspíše jen oddálilo o jeden týden, ale uvidíme, třeba se jeho dychtivé fanynyky zmobilizují a Harich se vyšvihne na jednu z prvních příček.

Kdo měl vypadnout podle poroty?

Rytmus: "Měl by vypadnout Petr Kotvald pak Standa Hložek. Ne, teď vážně, Michal Šeps. Prostě mě ta jeho show přestala bavit..."

Gábina Osvaldová: "Petr Ševčík, chybí mi tam charisma."

Helena Zeťová: "Michal Šeps, pro širší použití na naší scéně je prostě nepoužitelný."

Palo Habera: "Martin Kurc, je čím dál tím od kola horší a horší, bylo to slabé a nevýrazné.