Zuzana Wedlová žije ve Srubci u Českých Budějovic. Nikdy nebyla extrémně silná. Po porodu dnes 6leté dcery Natálky měla 70 kg. Finančně nepříznivější situace ji ale nutila se uskrovnit. Šetřila hlavně na jídle, a ona tak jedla rohlíky a chleba na noc a přes den nejedla skoro vůbec.

Pak ale přišla další rána. V roce 2013 jí diagnostikovali rakovinu lymfatických uzlin v mezihrudí a musela absolvovat ozařování. V té době dokázala sníst i 10 kuřecích stehen na posezení. Za půl roku se dostala na váhu 115 kg. Nyní je však Zuzana zdravá s tím, že musí chodit na kontroly.

Zuzana má manžela Bartoše, se kterým už je deset let. Dost ji ale štve, že on je pořád stejně hubený, jako když se potkali, ale ona má nahoře 45 kilo. Chtěla by se tedy této nadváhy zbavit nejenom proto, aby se cítila sama lépe, ale také proto, aby se zase líbila manželovi a aby spolu mohli podnikat sportovní aktivity jako dřív. Navíc by ještě chtěla stačit Natálce, která dá taky pěkně zabrat. „Mám problém hlavně v duši. Cítím se zkrátka blbě! Nechodím mezi lidi, stydím se. Řeknu manželovi, ať jde do kina sám, a pak doma brečím. Jsem z toho nešťastná,“ svěří se.

Největší Zuzanin problém je to, že navenek se snaží být silná, aby nikdo nic nepoznal, vevnitř se ale hroutí jako domeček z karet. Hodně zabrat dostala v době, kdy se léčila z rakoviny. To také nikomu neřekla a pak musela bojovat sama se sebou a se svojí psychikou. To řešila přejídáním a nadváha byla na světě.

Jak to se sympatickou maminkou dopadne? Sledujte v pondělí ve 21:30 hod na TV Prima.

Fotogalerie
28 fotografií