Tři odvážné ženy Markéta (28), Bára (35) a Lucie (44) odhodily veškeré zábrany. Předvedly se jen ve spodním prádle a na okamžik se vžily do role modelek.

„Fuj, ty špeky na břiše!“ proklínala se Markéta. „Co mám říkat já?! Podívej se na moje nohy! Mám celulitidu a křečové žíly,“ bědovala pro změnu Lucie. Stydlivé Báře zase vadí větší prsa, ale nejvíc na sobě nemá ráda část od pupíku do půlky stehen.

Všechny na sobě nenávidí nějakou část těla, kterou si vypěstovaly špatným stravováním, lenošením a věčným pojídáním sladkostí a uzenin.

Bára (35): Cpu se hlavně po nocích

Váha: 95,5 kg

Výška: 177,4 cm

Míry: 107,3-108,8-110,2

Vzhledem ke své výšce Bára nikdy nepatřila mezi tintítka, ale její váha šla prudce nahoru, když nastoupila do sedavého zaměstnání. „Jsem po úrazu kolene a teď se v práci dost nasedím. Navíc jsem hodně ve stresu a přiznávám, že moc ráda jím. A hodně nezdravě. Vyzkoušela jsem snad tisíce diet, zejména ty drastické, ale vždy to mělo stejný efekt. Co jsem zhubla, jsem za pár měsíců nabrala dvakrát tolik,“ svěřila se Bára.

I když hodně sportuje, laskominám, tučným a nezdravým potravinám neodolá. „Přes den nemám moc čas na jídlo, a večer pak sním, na co přijdu,“ popsala, jak se stravuje.

Bára hodlá se svou nadváhou jednou provždy zatočit už jen proto, aby si dokázala, že na to má. Chce začít nový život a nakoupit si nový šatník plný krásných věcí, které si doteď nemohla dovolit.

Zhubni s úsměvem: Bára
Autor: Foto: J. Tůma, M. Přibyl

Lucie (44): Ujíždím na sladkostech

Váha: 112,5 kg

Výška: 174,7 cm

Míry: 113,8-118,6-119

Lucie bojovala s nadváhou od dětství, má k ní i rodinné dispozice. „Nebudu se na to vymlouvat, ale silné nohy mám po babičce. Stejně jako Bára i já jsem vyzkoušela snad všechny diety, ale nikdy jsem u žádné nevydržela. Mám strašně slabou vůli,“ přiznala bez ostychu.

Její největší neřestí je čokoláda. „Před dvěma a půl lety jsem podstoupila bariatrickou operaci (zmenšení žaludku – pozn. red.) a od té doby musím jíst pětkrát denně malé porce. Jenže mezitím ujídám to, co kolegyně přinesou: různé koblížky, sladké koláče, čokoládu... Neumím říct ne,“ vysvětlila Lucie, proč po operaci opět nabrala.

Jinak je sama se sebou víceméně spokojená. Vadí jí široká stehna, která, jak doufá, zeštíhlí s trenérkou Denisou Balakovskou. Zhubnout by chtěla hlavně kvůli svému zdraví.

Zhubni s úsměvem: Lucie
Autor: Foto: J. Tůma, M. Přibyl

Markéta (28): Jsem líná, jím jen fast food

Za poslední rok přibrala neuvěřitelných 20 kilo, což je víc než dost. „Hlavním důvodem je změna prostředí. S přítelem jsme se odstěhovali z Anglie, kde jsme rok žili, a já ztratila motivaci. V Česku mě to nebaví. Jsem líná, vůbec se nehýbu. A hlavně špatně jím,“ prozradila, v čem tkví problém jejího rychlého nárůstu váhy.

„Ráno většinou nesnídám, k obědu si skočím pro něco do fast foodu a večer buď už nejím, protože jsem líná něco uvařit, nebo slupnu balík brambůrek,“ přiznala své stravovací návyky.

Velkou motivací Markéty je dostat se zpět na váhu 57 kg, kterou měla v Anglii. Ve skříni si pro jistotu nechala oblečení o dvě velikosti menší, které chce opět obléknout.

Zhubni s úsměvem: Markéta
Autor: Foto: J. Tůma, M. Přibyl

Co soutěžící čeká?

  • 3x týdně tréninky po dobu tří měsíců s Denisou Balakovskou
  • jídelníček od nutričních terapeutů
  •  konzultace s psychologem
  •  relax – bazén, masáže, sauna, kosmetika
  •  fitness oblečení
  •  hodnotné dárky

Video
Video se připravuje ...

Zhubni s úsměvem: Seznamte se, to jsou naše "modelky boubelky". Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

Fotogalerie
10 fotografií