Zdálo se to být, s ohledem na počet jejích fanoušků na facebooku, nespravedlivé. Bílá během reklamní pauzy mezi vysíláním Talentu vzala papír, na který propiskou napsala telefonní číslo patřící ve finále malíři se světlem Alexu Dowisovi, nechala se s tím vyfotit, pověsila to na svůj profil a pod fotku napsala: "Vím, že dnes rozhodujete vy. Pro mě je vítězem Alex."

To se však stalo ještě před tím, než jí nadaný mladý umělec, který v show předvedl kreslení světlem neboli light art, přivedl k nepříčetnosti tím, že při otázce moderátorů, zda-li by v případě výhry byl ochoten se o peníze rozdělit se zbytkem finalistů procentuálně podle toho, kolik dostali hlasů od diváků. Na rozdíl od svých kolegů, který všichni souhlasili, řekl rezolutní ne.

To však velmi emotivní zpěvačku rozčílilo doběla, až začala na svého favorita křičet. "Přeju si abys nevyhrál Alexi!"

Po další reklamní pauze však přišla další proměna. Lucku snad za její neuvážené chování pokárala produkce pořadu, snad jí na rameno nesouhlasně poklepal partner Makovička, který seděl nedaleko, ale zpěvačka opět otočila a Dowisovi se začala srdceryvně omlouvat. A aby svou omluvu potvrdila a ještě zabránila hlasitému nesouhlasu početného zástupu fanoušků, opět na svůj profil poslala fotku. Tentokrát však s omluvou.

Vítěz Jozef Pavlusík však nakonec může poraženému Dowisovi poděkovat. Také jeho zásluhou se z něj stal milionář.

Fotogalerie
4 fotografie