Velmi statečný chlapec v divadle předvedl neuvěřitelný talent, v jeho tváři však bylo vidět velké trapení. Otec Josef nakonec prozradil, co za smutným výrazem syna stojí. Malého Andreje opustila maminka. Josef popsal jak byla tato zkušenost náročná. „Nejprve jsme žili odděleně u nich doma, pak jsem koupil na hypotéku dům a začal jsem ho pomalu opravovat. Jenže ona neměla žádný zájem, ani o děti, a propadla alkoholu,“ řekl zlomeným hlasem otec, který zůstal na dvě děti sám.           

Tři kilometry pěšky

Andrej navštěvuje hudební lidušku. Ani to však neznamená, že by se rodině ulevilo. Na auto nemají, a tak chodí syn do školy tři kilometry pěšky. A když se vrátí, jde s tátou a sestrou další kilometry do hudebky. Cesta na jednotlivá kola Talentu tak byla citelným zásahem do rozpočtu Kampfových. Vozil je tatínkův kolega, Pepa mu však platí naftu a ušlý zisk.

Tuto neděli ale přišla konečně do jejich hypotékou zatížené domácnosti i dobrá zpráva, kterou přinesla  osobně Lucie Bílá. Malý Andrej totiž postoupil, díky svému talentu, rovnou do finálových kol, aniž by se zúčastnil Velkého třesku. Patřil tak k dvěma vyvoleným, které toto štěstí potkalo. Chlapci zpráva vnesla opět úsměv na tvář, tátovi Josefovi vehnala slzy do očí.

Fotogalerie
4 fotografie