Naposledy se podařilo pořádně naštvat porotu soutěžícímu panu Petrovičovi, který je věčně s něčím nespokojený a neuvěřitelně sebevědomý. Mysleli si, že už ho nikdo jiný nepředčí. Pak ale před na jeviště nastoupil soutěžící Karol Rosenberg, který překvapil přítomné už tím, když začal zpívat ještě než si stoupl k mikrofonu.

Bílá vytočená doběla

Lucie Bílá chtěla, aby se představil a tady narazila. Karol jí s úsměvem na tváři řekl, že se živí jako živnostník, kdy chodí zpívat krásným lidem. Čemuž porota nejdříve neporozuměla. Jaký šok ale zažila, když jim soutěžící objasnil situaci.

"Živím se tím, že chodím zpívat do domovů sociálních služeb," přiznal zpěvák a tím Lucii Bílou naprosto znechutil. Okamžitě ji došlo, že pan Karol si bere peníze za svůj hrozný zpěv od starých a nemocných lidí. A to i přesto, že za to dostává peníze od státu na charitu.

"Vy tunelujete sociální síť, která na Slovensku nefunguje. Berete peníze daňovým poplatníkům. To co děláte, je hnusné," komentoval jeho podvody znechucený Jaro Slávik. Drzý zpěvák ještě popřál porotě vše dobré a z pódia bez špetky studu odkráčel.

Fotogalerie
3 fotografie