Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Od bedny se nehneme: 10 nejlepších zahraničních seriálů chystaných na podzim

/
  • Podzim bude plný atraktivních seriálů.
    Podzim bude plný atraktivních seriálů. (Oficiální zdroj)
    9. srpna 2015 ● 13:39

    Ze seriálů se stal v posledních letech naprostý kulturní fenomén. Televize produkují desítky nových seriálů ročně a diváci je díky snadné dostupnosti prostřednictvím internetu a kabelových televizí hltají i v dlouhých maratonech. Letošní podzim nebude výjimkou. Tohle jsou ty nejatraktivnější zahraniční seriály, které se chystají. Jde o nové kousky i další řady známých trháků.

  • 1.

    Heroes Reborn (Znovuzrození hrdinové)

    Populární seriál Hrdinové o výjimečných lidech s nadpřirozenými schopnostmi, který se dočkal už čtyř řad, se dočká pokračování v podobě třináctidílné minisérie. Objeví se celá řada nových nadaných postav, ale v seriálu uvidíme i staré známé jako Noaha, Hira nebo Mohindera. Jenom těch dílů by mohlo být více.
    Video
    Video se připravuje ...

    Trailer na seriál Heroes Reborn Oficiální zdroj/Youtube.com

  • 2.

    Živí mrtví / The Walking Dead

    Rick a jeho parta se sice zabydleli v opevněném městečku Alexandria, ale hrozba zombií ani lidských protivníků nekončí. Navíc to vypadá, že se Rick dostane do křížku s přáteli ze své skupiny. Napětí houstne a nemrtvým se na přeživší sbíhají sliny. Zombie seriál na motivy komiksu, který je čím dál tím populárnější, pokračuje již šestou řadou.
    Video
    Video se připravuje ...

    Trailer na 6. sezonu seriálu Živí mrtví/The Walking Dead. Oficiální zdroj/Youtube.com

  • 3.

    Všemocný / Limitless

    Na motivy stejnojmenného filmu s Bradley Cooperem v hlavní roli vznikl i seriál, který pojednává o Brianu Finchovi (Jake McDorman), který začal brát experimentální lék, jenž mu umožnil používat 100 % kapacity svého mozku. Díky tomu je chytřejší než kdokoliv jiný. Fanoušky jistě potěší, že se v seriálu objeví i Cooper.
    Video
    Video se připravuje ...

    Trailer na seriál Všemocný Oficiální zdroj/Youtube.com

  • 4.

    The Player (hráč)

    Alex Kane (Philip Winchester) byl špičkový ostřelovač, ale poté, co mu zabili milou, se jeho život obrátil vzhůru nohama. Dostane však nabídku pracovat jako hráč, tajné eso ještě tajnější organizace, která působí v Las Vegas. Alexovým šéfem se stává pan Johnson, kterého hraje akční legenda Wesley Snipes. Tohle vypadá na hodně zajímavý a napínavý seriál.
    Video
    Video se připravuje ...

    Trailer na seriál The Player/Hráč Oficiální zdroj/Youtube.com

  • 5.

    Minority Report

    Deset let po událostech filmu Stevena Spielberga, ve kterém hrál hlavní roli Tom Cruise, se stává Precogem – futuristickým policistou Dash (Stark Sands). Jeho úkolem je odhalit zločin ještě před tím, než se stane. V práci však něco nehraje. Seriál je stejně jako film založen na kultovní povídce Philipa K. Dicka.
    Video
    Video se připravuje ...

    Trailer na seriál Minority Report Oficiální zdroj/Youtube.com

  • 6.

    Ash vs. Evil Dead

    Kultovní filmová trilogie Evil Dead se po více než dvou dekádách vrací i s hlavním hrdinou. Béčkový herec Bruce Campbell je zpět jako Ash, prodavač ze supermarketu, kterému nedá zlo pokoj. V minulosti přišel o ruku, na niž si nasadil motorovou pilu. S tou řeže nemrtvé, přičemž ze své proříznuté tlamy vypouští jednu hlášku za druhou. Z obrazovky se na diváky přiřítí hektolitry krve i spousta humoru.
    Video
    Video se připravuje ...

    Trailer na Ash vs. Evil Dead STARZ/YouTube.com

  • 7.

    Dr. Ken

    Nejenom akce, drama a horory se na nás chystají. Komediální seriál Dr. Ken slibuje kupu srandy. V hlavní úloze se představí komik Ken Jeong známý z trilogie Pařba ve Vegas. Jeho lékařské schopnosti jsou sice skvělé, ale s pacienty v rukavičkách rozhodně nejedná, občas se do někoho pustí a ústa jen tak nezavře. Navíc válčí se svou rodinou, naštěstí ho manželka vždy uzemní.
    Video
    Video se připravuje ...

    Trailer na seriál Dr. Ken Oficiální zdroj/Youtube.com

  • 8.

    Arrow

    Maskovaný hrdina v zelené kápi se vrátí ve čtvrté sezoně, která má mít více odlehčený nádech než ty předchozí. Oliver Queen míří do rodného Starling City, aby ho ochránil před neřády všeho druhu. Nebude na to ale sám, pomáhat mu bude jeho tým a další superhrdinové. A navíc bude mít nový kostým. Seriál Arrow je osobitým převyprávěním komiksu Green Arrow. Vznikly z něho již dvě odbočky. Flash se již vysílá a Legends of Tomorrow se chystá na příští rok.
    Video
    Video se připravuje ...

    Trailer na seriál Arrow Oficiální zdroj/Youtube.com

  • 9.

    Falling Skies

    Závěrečná pátá řada se již vysílá a jejího vyvrcholení, stejně jako příběhu Toma Masona a jeho rodiny se dočkáme na podzim. Sci-fi s prvky rodinného dramatu pojednává o otci starajícím se o tři syny a zároveň se zbytky lidského odboje bojujícím proti mimozemské invazi na Zemi. Zůstane rodina při sobě držet až do konce?
    Video
    Video se připravuje ...

    Upoutávka na 5. sezonu Falling Skies Oficiální zdroj/Youtube.com

  • 10.

    Živí mrtví: Počátek konce / Fear The Walking Dead

    Megaúspěšný zombie seriál Živí mrtví se dočká odbočky, která se bude dějově odehrávat ještě před ním. Mapuje osudy rodiny sužované běžnými problémy, které se však stávají ničím, když v Los Angeles propukne záhadná epidemie a lidé se mění v krvelačné zrůdy požírající ostatní. Mrtví opět vstávají a hrůza se stupňuje.
    Video
    Video se připravuje ...

    Trailer na seriál Živí mrtví: Počátek konce Oficiální zdroj/Youtube.com

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 32

mandat:  Bylo 70. vyroci Hirosimy a Nagasaki a o tom jste nenapsali ani slovo.

(10. 08. 2015 07:00)

brunos:  Tak to už je lepší dívat se do ohně než na tyto mozkomíšní výplachy!

(09. 08. 2015 22:23)

naidka: Tato reakce ti asi prošla 17.59 hod. Nevím, co jim to někdy blbne, delší příspěvky nejdou odesílat, na obsahu příspěvku nezáleží.

(09. 08. 2015 20:32)

buban: No tak psala jsem Ti už asi 5x-nevím, co je závadného na mém hodnocení soudkyně Barbary-že je naprosto nemožná a že se má od té slovenské předlohy co učit.

(09. 08. 2015 19:21)

tymitaky: Jestli se podle nabídky nehnu, tak to bude bedna s pivem.

(09. 08. 2015 19:14)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy