Věčně opilá Gábina, která si vysloužila přezdívku Džambulka jako Iveta Bartošová (†48), přijela do Holešova se 4500 korunami v peněžence. Čtvrtý den ráno ale neměla ani korunu!

„Je špatná z toho, že jí někdo ukradl peníze,“ říká hned ráno žena z baru, kde Gábina pár hodin předtím pařila se svým náhradním manželem Přemkem.

„Já nemám žádný peníze! Ráda bych věděla, kde je Přemek…,“ stěžuje si ještě podroušená Džambulka obsluze. A ta má jasno: „Tady u toho prostředního automatu seděl Přéma. No a tady řekl před lidma, před obsluhou, že jí ukradl dva tisíce,“ šokuje štáb barmanka. „Tady lidem platil panáky…,“ dodává.

Když do baru dorazí i Přemek, začíná svítat, kam peníze zmizely. „Nevím, kde jsou. To ti říkám na rovinu. Co bych bral tvoje peníze,“ snaží se přesvědčit Gábinu.

Video
Video se připravuje ...

Vzal mi peníze a chtěl sex, tvrdí notorička z Výměny! A pak vytáhla pokus o vraždu! TV Nova

„Já vím, kde jsou. V automatu!“ vmete mu Džambulka do tváře. „No co, tak jsem se taky potřeboval odreagovat, vypnout trošičku. Přijít na jiný myšlenky. Si myslím, že na to mám právo. Protože dělám všechno doma,“ nepřímo přiznal Přemek s tím, že ztracené peníze putovaly jeho směrem.

A pěkně rozjetý přidává i hodně peprné detaily z předchozího večera. „Starám se o tebe, když tě dovedou domů, že? Ani nevíš kdo. Ani nevíš, jak jsi se tam s nima líbala se všema. Ses tam po nich prej plazila,“ připomíná Gábině.

„To jo, a kdo mi dneska skončil v posteli a říkal mi, že mám hezkou prdelku,“ smečuje Džambulka. „Neříkám, že nemáš, ale byla jsi přikrytá,“ hájí se náhradní manžel. „Ale ta ruka šmátralka byla kde asi?“ vyjede na něj Gábina. Jak to dopadne? To uvidíte už ve středu večer na Nově!

Po deseti dnech, kdy byla naložená v alkoholu, se Gábina chovala stejně jako Iveta Bartošová ve svých opileckých obdobích. Stejně jako ona drmolila, že jí nebylo rozumět, nejedla, prožívala stavy úzkosti a měla paranoidní stavy. „V noci mě chtěl zabít. Pětkrát mi šel do pokoje zhasnout a pak mi vzal žárovku. Se můžu udusit, když tam tu žárovku nemám,“ vyšilovala Gábina.

Fotogalerie
12 fotografií