Bez chlastu nedá ani ránu! „Beru si s sebou bílý víno,“ chlubí se při balení kufru před odjezdem. Už v autě má problémy s artikulací. Když zjistí, že jede na Moravu, oči jí jiskří radostí. „Tady poteče vínečko...“ směje se na celé kolo.

Proudem ale neteče jen víno. „Včera byla pinklá. Ráno se přiznala, že měla dvě piva po cestě, což si myslím, že měla asi trochu víc. Říkala, že pije víno a že hodně pije víno...“ svěřuje se hned druhý den její náhradní manžel Přemek (31).

Video
Video se připravuje ...

Notorička Gábina: Džambulka z Výměny pila víno od rána! 10 dní byla v lihu TV Nova

Gábina ale pije všechno, co teče. U bazénu s dětmi pivo, doma víno, vodku a hruškovici, které si kupuje.

To, že se nestará od první chvíle o děti a jen polehává, není nic proti tomu, když ji už po druhém dni dovedou v noci úplně namol!

„Včera tě dotáhli nějací cizí lidé opilou,“ vyčítá Přemek Gábině. „A tady moje Džambulka ztratí během dvou dnů dvoje klíče,“ stěžuje si zároveň štábu.

Gábina, která během svého pobytu získala přezdívku podle tragicky zesnulé zpěvačky, má podobně jako ona originální výmluvu. „No dobře, tak jsem se třeba zmrskala. Ale s tvojí mámou!“ hájí se.

Konzumace alkoholu se ale den ode dne stupňuje. „Aha, to je nová, to je bomba. Jeden, dva litry vodky a čtyři a půl litru vína za šest dní,“ počítá Přemek lahve schované v mrazáku.

Není divu, že děti vodí na hlídání raději k babičkám. „Zase je v lihu?“ ptá se devátý den Přemkova matka.

„Vodka je zas v p*deli,“ říká jí Přemek s tím, že raději i on přespí u mámy. Když se desátý den vrací do bytu, kde nechal Gábinu samotnou, není divu, že má obavy.

„Tak uvidíme, co se vyklube z Džambulky,“ říká štábu. Přesvědčit se o tom můžete už zítra na Nově!

KDO JE DŽAMBULKA?

Tak říkal Ivetě Bartošové Josef Rychtář (57). Označení vzniklo ze slova bambulka.

V celorepublikovou známost vešlo díky zpěvaččině italskému dobrodružství se Zdeňkem Macurou (41), během něhož byla tak opilá, že jí lékaři naměřili 3,37 promile!

Jedenáct dní! Tak dlouho byla Bartošová opilá při svém italském dobrodružství. O jeden den víc než Gábina.

Gábina a Jirka z Bohostic

Temperamentní Gábina (36), která má očividně problémy s alkoholem, je dva roky provdaná za majitele vinotéky Jirku (56). Přes rok bydlí s dětmi Kryštofem (17), Lindou (15) a Oliverem (14) v Praze a přes léto na chalupě v Bohosticích u Orlické přehrady.

Mili a Přemek z Holešova

Workoholička Miluše (33) žije s partnerem Přemkem (31) a dětmi Kubou (7) a Maxem (2) v Holešově u Zlína v pronajatém bytě v paneláku. Zatímco ona pracuje na 110 procent jako manažerka, její partner je nezaměstnaný a do práce se právě nehrne.

Fotogalerie
15 fotografií