„Manžel je vždycky naměkko. I když jdu na hodinu dvě sama, je z toho takový špatný,“ říká Lenka poté, co Jirka neudržel emoce na uzdě už při jejím odjezdu do nové rodiny.

 „Snad těch deset dní nějak přečkáme,“ smutní mladý tatínek a otírá si mokré oči. Jirka, který je na své ženě totálně závislý, začne velmi rychle tesknit. „Když jsem se dozvěděl, že je na té farmě, bylo mi hrozně. Ten stres z toho mi nedá ani spát. Nevím, co mám s depresemi dělat, ale jsem částečně majetnický,“ přiznává dispečer kamionové dopravy. Celý den sedí u počítače a pouští si smutné písničky.

Jeho stav se ale stále zhoršuje. Poslední dny natáčení je tolik psychicky zdeptaný, že je zavřený v kuchyni a kouří jednu cigaretu za druhou. Není schopný dělat nic jiného, než myslet na svou Lenku.

„Jsem z toho strašně smutný a unavený, pro mě je to strašně dlouhé, ona mi hrozně chybí,“ svěřuje. To, že má Jiří majetnické sklony, přiznává i jeho Lenka, která je na farmě mezi dobytkem a zkouší si práci servírky v hospůdce na statku.

„Vždycky jsem říkala manželovi, že bych chtěla dělat v hospodě, ale mám to zakázané. On nechce, abych dělala mezi ožralama. Je hrozně žárlivý a někdy mi to vadí,“ říká mladá maminka, které se sice stýská, ale přiznává, že víc zamilovaný je Jirka.

Fotogalerie
11 fotografií