Každé kolo je to čím dál tím těžší. Soutěž Robin Hood se pomalu blíží ke konci a soutěžící už vypadávají po dvojici, což je velký šok jak pro ně, tak pro diváky a dokonce pro samotné moderátory pořadu. Hlavně Martina Kociánová, která se postupně se soutěžícími sžila to prožívá nejvíce.

"V neděli se mi stala věc, která by se mi asi stávat neměla, ale trošku jsem si zafňukala. Zkrátka jsem si odříkala to svoje a během toho mi mezi těmi umělými řasami tekla slza. Naštěstí to snad nebylo úplně vidět, protože já bych měla být vzhledem ke své profesi nadstranická, ale já mám všechny ty holky a kluky moc ráda a tím víc je mi líto, když postupně se ten jejich sen tak trochu bortí," prozradila Blesk.cz své emoce, které Kociánovou občas přemohou.

Moderátorka Kociánová totiž neúspěchy zažila i na vlastní kůži, proto ví o čem mluví. "Já to s nimi prožívám, protože jsem mnohokrát zažila tutéž ránu, když jsem si myslela, že by to třeba šlo, a ono to nejde. A nebo jsem si nevěřila a proto mi nevěřili ani ostatní. A nebo jsem si věřila, a ono to vyšlo! Je to různé, ale znám všechny tyhle stavy kdy vám řeknou – „výborně, bereme vás“, „dobrý, zavoláme vám“ a znám i situace, kdy vás zastaví uprostřed věty a jen slyšíte „díky, nashledanou,“ uzavřela Kociánová.

Fotogalerie
4 fotografie

Robin Hood
Autor: Blesk.cz