"Můj brácha je skvělej člověk, bohužel ho potkala takováhle smutná věc, už od narození je postižen dětskou obrnou," prozradila Blesk.cz Míša. Také na svého bratra prozradila, že je divadelním kritikem a dokonce měl spolupracovat i na projektu Robin Hood, ale bál se toho, aby jeho sestra neměla od něho protekci, tak se toho nakonec sám vzdal.

Zleva: Milan Peroutka, Míšin přítel, Míša a její bratr Ondřěj.
Autor: Pavel Machan

"Nechtěl abych byla zvýhodněna před ostatními soutěžícími, sice jsem mu říkala, že to tak nemůže brát, ale bylo to jeho rozhodnutí, tak jsem to respektovala," dodala Doubravová.

Plánuje miminko

S Míšou slavila její postup do dalšího kola i maminka, která měla v neděli večer shodou okolností narozeniny. Na párty také nemohl chybět Míšin přítel Milan Peroutka (20). Serveru Blesk.cz Míša dokonce prozradila, že by s přítelem chtěla miminko. "Nejraději po maturitě bych chtěla miminko, musí to být skvělé být mámou." Její přítel však její nadšení asi moc nesdílí, přeci jen mají na děti ještě spoustu času.

V neděli zpívala duet s Davidem Waitgartnerem a se společným vystoupením byla Míša spokojená, to že postoupila do dalšího kola, bylo pro ni šokem, ale kolo od kola si začíná Míša více věřit. "Uvidím, jak mi půjde společné zpívání ve skupině, ale už teď se na to hrozně těším," uzavřela.

Fotogalerie
5 fotografií

Robin Hood
Autor: Blesk.cz