ONLINE CHAT
Jak častý je ve skutečnosti tolik odsuzovaný incest? (Rudolf)
Foto
Milý Rudolfe, poslední dobou jsem viděla opravdu málo vzájemně souložících rodinných příslušníků, takže blýská se na lepší časy :-)
Jitko, chci se tě zeptat, jestli žena v menopauze ztrácí chuť na sex. (Mirek)
Foto
Milý Mirku, žena v menopauze ztrácí chuť úplně na všechno, ale po návštěvě dobrého doktora, se může vše napravit až tak, že se budete divit! :-)
Přítel pořád doráží na můj zadeček, mám mu vyhovět? (marie)
Foto
A je to to jediné, co mu chybí ke štěstí? Tak mu vyhovte, ale v tomhle případě něco za něco.
Jak nejlépe udělat ženu? (sokol)
Foto
Nejlépe je, ženu udělat. Nic lepšího není. Jenom musíte rozpoznat, jestli to na Vás náhodou nehraje, protože my ženy máme všechny DAMU. Nebo aspoň konzervatoř :-).
Manželka se mnou má sex pouze dvakrát do měsíce. Je nám 29 let. pokud chci častěji, musím jí zaplatit, nebo jí něco koupit. Ve zbytku času se vymlouvá na únavu, veledůležitý seriál v TV, bolesti hlavy atd. je toto normální? Jsme spolu už pět let(Pawel)
Foto
Milý Pavle, zadarmo ani kuře nehrabe, ale platit vlastní ženě za sex? To mi přijde dost úchylné! Platí Vám snad ona za něco? Pakliže dostáváte kapesné za nákupy, za to, že chodíte do práce, tak to máte nastavené v pořádku.
Lze orálním sexem chytit AIDS ? A líbáním? (Tom 23)
Foto
Pakliže si předtím rozbijete koleno, tak ano :-)
Jak si udržet milence? Nechci udělat chybu(Slunicko)
Foto
Milé sluníčko, nechtějte si ho udržet a pak to půjde samo. Snaha se v tomto případě neoceňuje, rozhodně, sluníčko, buďte trošku potvora.
V kolika letech by dívka měla přijít o panenství? Nebo v kolika letech to považujete za normální? (Marketka)
Foto
Milá Markéto, běžné to je zřejmě mezi 15-19 rokem, ale myslím, že normální je to v momentě, kdy to cítíte a jsou na to lidi :-).
Co si myslíte o velkém věkovém rozdílu mezi partnery? (Anička)
Foto
Miluju velký věkový rozdíl mezi partnery. Nejlépe když muž je o 10 a více let mladší, protože obráceně je to nuda :-)
Poraďte mi s vaší zkušeností, čím ještě zpestřit sex. Je mi 46 let, manželovi 37, nic mezi námi není tabu, jen mě zaráží manželovo přání. Chce vyzkoušet švédskou trojku, šla byste do toho? (Markéta)
Foto
Milá Markéto, šla bych ráda, ale mám teď toho strašně moc. Ozvětě se po mé premiéře 29.3.
Dobrý den, je mi 23 let a ještě jsem muže neměla, jsem normální? Ale sama si to dělám, takže odpor k tomu nemám. Ale někoho si najít? Nesnáším romantiku. Nesnáším chlapy, kteří očekávají od ženské, že všechno udělá, prostě domácí puťka, vypere, uvaří, uklidí a přitom ještě chodí do práce... proto jsem sama... je ta volba logická? A jak bych měla řešit sexuální potřeby? (Bezzubka)
Foto
Milá Bezzubko, být ve 23 letech panna, není úplně standardní, ale rozhodně to není věc, za kterou byste se měla stydět. Své sexuální potřeby řešte tak, jako doposud a zkusila bych se zamyslet nad tím, jestli byste nechtěla přijít o panenství se ženou. V tom Vám ale já nepomůžu :-) :-)
Ráda bych Vás požádala o radu. Je mi 25 a stále jsem nezažila poševní orgasmus, není problém dosáhnout orgasmu "povrchově". Hodně mě to trápí, nechci předstírat, ale kolik chlapů by vydrželo s ženskou, kterou neuspokojí? Vím, že je to všechno individuální, ale mě prostě uvnitř nic nedráždí - jsem už bezradná! Snažím se na to při tom myslet, i nemyslet, snažit se dělat různé věci, ale prostě to nejde. Nefunguje. Děkuji moc za radu(čtenářka)
Foto
Možná patříte k těm ženám, které prostě k tomu chlapa nepotřebují. Buďte ráda, aspoň si můžete vybrat muže jakýchkoli rozměrů :-).
Dobrý večer Jitko, mám tři roky přítelkyni, první rok jsme spolu měli sex každý den, následující roky sexu pomalu ubývalo a ubývá doteď. Slečnu stále miluji, ale tímto půstem patrně méně a méně. Co byste mi radila? Prozatím milenku? Jsem štír a sex zbožňuji! ;-) mám rád orální sex. Mé ženě to nic neříká. Co se s tím dá dělat (Martin)
Foto
Milý Martine, nebuďte tak sobecký. Myslím si, že strádáte oba. V tomto případě zkuste tandemový seskok padákem a uvidíte. Moji známý to vyzkoušeli a z ní je teď nymfomanka.
Moc se mi líbí ženy, které nosí kožené věci. Chtěl bych to i po manželce, aby je nosila.Ona se stydí. Myslím, že se kožené věci nosí. Co myslíte vy? Děkuju (Jarda)
Foto
Ano, myslím si, že kožené věci jsou na nošení. Ale začala bych krásným dlouhým koženým zimním kabátem. Ten se snad nebude stydět nosit. Pak přidejte kalhoty, sukně, kožené kabelky… a myslím, že Vaše karta bude tak unavená, že na to prádlo ani nedojde. :-)
Je mi 45 a se sexem nemám problém. Můžu každý den. Jenom co bude,až mi bude 80 let? Myslíte,že to budu ještě zvládat? (Vašek)
Foto
Milý Vašku, myslím si, že byste to zvládnout měl, ale vybírejte si nevidomé partnerky :-)
Přítel by si mě při milování chtěl svázat. Je to normální?(julie)
Foto
Milá Julie, musím Vás zklamat, ale tohle je docela normální. Možná se při milování zbytečně moc mrskáte a jemu to vadí. Zkuste ležet jako prkno a uvidíte. Třeba na provaz ani nedojde :-).