ONLINE CHAT
Jsem po obřízce, přítelkyně o tom neví. Jak jí to mám říct? (Kamil)
Foto
Kamile, tak rozsviťte :) :) :).
Je mi 26 let, od 18 let mám přítele. Vyhovuje mi po všdch stránkách, ale neměla jsem s ním nikdy orgasmus. Co dělat? Měnit nechci.(ajaba)
Foto
Milá ajabo, 1. Přestaňte orgasmy předstírat 2. Pošlete smskou podrobný návod do práce 3. Neočekávejte hned první noc zemětřesení :).
Co říkáte na nevěru ženy? (Klára)
Foto
N EVĚRA NENÍ FÉR A CO UŽ VŮBEC NENÍ FÉR, ŽE MY ŽENY JI NEUMÍME.
Jak citlivě vysvětlit chlapovi, že potřebuji předehru, abych neurazila jeho ego? Nejsem kámen, i hudební nástroj se musí naladit… :) (Anna12)
Foto
Aničko, vždyť Vy už jste přesně sama vymyslela, jak mu to říct. Sama bych to lépe nevymyslela! Ale ne každý chlap je „dobrý ladič“ :).
Sexem proti obezitě. Co vy na to?(Brus1)
Foto
Brusi, to je přece jasné, že je to ten nejpříjemnější způsob, jak pálit kalorie. Ale neprokládat větrníky, rakvičkami a kremrolemi. Tím chci říct, pozor na cukrářky! :)
Milá Jitko, co říkáte na sex ve třech? Myslíte, že je to zpestření sexuálního života?(David)
Foto
Davide, moji známí si takhle chtěli zpestřit sex (dva muži a jedna žena), zadařilo se, ten třetí mu odloudil manželku. Takže raději dvě ženy a jeden muž.
Ahoj Jitko. Kamarádka je ve 20 letech stále panna a je z toho špatná. Co byste jí radila? O kluky se snaží, ale bezvýsledně.(Vlasta)
Foto
Vlasto, Vaše kamarádka má to, že je panna napsané i na čele. Rozumíte? Všechno se podaří vždycky v momentě, když se o to přestanete snažit. Ale protože jste kamarádka, tak jí určitě pomůžete, aby si našla nějakou brigádu, nejlépe u hasičského sboru :).
Jsem mrcha? 20 let jsem vdaná, pět let mám milence. Mám stavy, kdy se nesnáším za lži, pak jsem zase šťastná, že mám víc než ostatní. Manžela mám ráda a nikdy ho neopustím, milence miluju a také o něj nechci přijít. Jak se na to díváte vy?(Anonymka)
Foto
Milá mrcho :), máte výčitky svědomí, že jo? Pokračujte ale dál ve všem, co děláte, ale v žádném případě to nesmí prasknout! A když se Vám to podaří, tak budete „dokonalá mrška“ ! :)
Mám tři roky slečnu. První rok jsme se milovali denně, druhý rok méně a sexu je stále míň. Stále ji miluji. Jsem štír, sex zbožňuji. Mám si najít milenku, nebo jak to řešit? (Maxim)
Foto
Maxíku, Maxíku, Vy ji milujete, ale klidně byste si našel milenku!? Kdybyste měli osm dětí a byli dvacet let manželé, tak neřeknu...Ale zkuste se zamyslet nad tím, jestli za tím není milenec! A nebo za to může Vaše asexuální pyžamo? :)
Mám rád orální sex, mé ženě to nic neříká. Co s tím?(Martin)
Foto
Tak si řekněte někde jinde :)
Jsem závislý na sexu? Potřebuju se uspokojit tak 5x denně. Je mi 28 let.(Martin)
Foto
Milý Martine, je to určitě lepší, než kdybyste byl kleptoman a musel se uspokojovat 5x denně. Těšil byste se asi menší oblibě než teď :-)