V nejbližší době se vévodkyně ze Sussexu vypraví na cestu do Kalifornie, navíc údajně bez svého muže Harryho (33). Chystá se totiž v Los Angeles navštívit svou matku Doriu Ragland (61), kterou naposledy viděla právě na velkolepé svatbě 19. května. Vždy měly mezi sebou ostatně silné pouto.

Doria je dceři velkou podporou i nyní, na rozdíl od druhého rodiče. S Thomasem Marklem totiž Meghan už od svatby nekomunikuje kvůli jeho eskapdám a rozsáhlým rozhovorům pro média. Nemluvit s ním, když je od ní přes oceán, to zatím zvládá. Dokáže ale tátu ignorovat i ve chvíli, kdy od něj bude jen tři hodiny cesty autem?

Během pobytu v Kalifornii se totiž ocitne jen 241 kilometrů od Mexika, kde Markle žije. A tak se možná vévodkyně rozhodne se za ním zastavit a pokusit se jejich narušené vztahy urovnat. Podle zdrojů Daily Mailu ale zatím není nic jisté. Meghan má totiž obavy, aby obsah jejich případného rozhovoru otec obratem neprodal do novin.

Právě kvůli tomuto riziku se možná Thomasovi bude dál vyhýbat. Místo toho zřejmě poctí návštěvou Toronto a shledá se s bývalými kolegy ze seriálu Suits (Kravaťáci) i s nejlepší kamarádkou Jessicou Mulroney (38).

VIDEO: Harryho Meghan má štěstí: Před 80 lety by ke dvoru nesměla!

Video
Video se připravuje ...

Harryho Meghan má štěstí: Před 80 lety by ke dvoru nesměla! Redakce Blesk, Reuters

 

Fotogalerie
187 fotografií