Říká se, že příštím Jamesem Bondem má být herec Idris Elba. Toho diváci znají z filmu Thor, Americký gangster či Hora mezi námi, kde si zahrál po boku herečky Kate Winslet. Ovšem charizmatický herec nemá jen herecké nadání. V mládí, ještě v době, kdy byl neznámým klukem z Londýna, se živil jako dýdžej a za pult dýdžeje se velice rád vrací!

Cit pro hudbu má stále, což dokázal i na svatbě svého kamaráda Juliana Dunkertona, který je veleúspěšným podnikatelem. Dunkerton je spoluzakladatelem módního řetězce Superdry. Firma mu již vynesla přes 9 miliard korun! Navíc vlastní několik hotelových řetězců a restaurací a právě v jednom z nich ve Cotswolds se konala pompézní veselka. 

Elba se stal v roce 2015 ambassadorem pro Superdry, a dokonce byl Dunkertonem najat, aby navrhoval oblečení pro značku. Není tedy divu, že Elba na svatbě, která se konala o víkendu, neváhal a ženichovi a nevěstě zahrál pár písní coby DJ večera.

Že Dunkerton na veselce nešetřil, bylo vidět. Nevěsta Jade Holland Cooper si oblékla krajkové bílé šaty s dlouhou vlečkou. „Šaty mých snů,“ popsala svou svatební róbu šťastná nevěsta, která je návrhářkou. Založila svou vlastní značku, kterou si oblíbila i Zara Philips, vnučka královny Alžběty II., či David Beckham. S královskou rodinou se osobně zná i Elba, který byl hostem na svatbě prince Harryho a Meghan Markle.

Fotogalerie
13 fotografií