Vévoda a vévodkyně z Cambridge oznámili radostnou událost teprve před měsícem. Přesto už nyní se začínají objevovat spekulace o pohlaví nenarozeného královského potomka. Podle informací zpravodajského portálu Yahoo dokonce Kate nečeká jen jedno dítě, ale dvojčátka!

„Will a Kate mají plné ruce práce s přípravami ne na jedno, ale na dvě královská miminka,“ cituje Yahoo zdroj, který má k britské aristokracii prý velmi blízko. Dále se objevily zvěsti, že jedno z dvojčat je chlapeček a druhé pro změnu děvče.

Syn zesnulé princezny Diany (†36) s chotí už pro ně údajně stihli vymyslet i jména. Děti by totiž měly být pojmenované podle babičky a strýce. „Pro holčičku mají Elizabeth, po královně, pro chlapečka Henry,“ dodal blízký zdroj s tím, že Henry je pravé jméno prince Harryho (33), Williamova bratra.

Ovšem podle sázkařů jsou šance na dvojčata spíše mizivé. Tomu napovídá i statistika vypracovaná na základě historie britské královské rodiny, kde se dvojčat naposledy dočkali v 15. století. Spíše se tak sází na možnost, že by vévodkyně porodila jen jednoho chlapce.

Ať tak či tak, Kate i jejího manžela teď čeká spoustu zařizování. Kvůli novému dětskému pokojíku musí přestavět a renovovat celý dům. Kromě toho v současné době shání další chůvu, jelikož současná ošetřovatelka Marie má už plné ruce práce s princem Georgem (4) a princezničkou Charlotte (2).

VIDEO: Kate je potřetí těhotná. Tato fakta musíte vědět.

Fotogalerie
81 fotografií