Poprvé se neznámá žena (40) vloupala do školy v londýnské čtvrti Battersea v úterý po druhé hodině odpoledne. Bez povšimnutí prošla oběma otevřenými branami, recepčnímu namluvila, že jde na ohlášenou návštěvu a dostala se až do samotné budovy. Až po chvíli se jí někdo zeptal, kdo je a co tu pohledává – a ona utekla.

Jenže druhý den ve stejnou dobu přišla znovu! Recepční ji tentokrát zaregistroval ještě před branami a zavolal policii. Ta si pro vetřelkyni přijela a odvezla si ji na stanici. George, za dědou Charlesem (68) a otcem Williamem (35) třetí následník trůnu, v úterý ani ve středu v inkriminovanou dobu prý v budově naštěstí nebyl, chodí totiž domů už v poledne.

William i těhotná máma Kate (oba 35) byli o incidentu informováni, ale prý je nijak zvlášť neznepokojil a neplánují synka přehlásit do jiné školy. Úřady už se však rozhodly na opatření v Thomasově škole posvítit. Policisté mezitím ženu vyslýchají a pracují se dvěma verzemi.

Podle jedné tu chtěla krást. Podle té druhé jde však o pomatenou osobu, která je posedlá královskou rodinou a prince George pronásleduje. A blíž pravdě je údajně druhá verze! „Řeší to jako stalking,“ prohlásil policejní zdroj.

Fotogalerie
23 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Princ George šel poprvé do školy! Bez maminky, jen s tátou Williamem a učitelkou. Instagram