Zuzana Belohorcová je slovenská modelka, která fotila pro Playboy a slavnou se stala díky moderování erotického pořadu Peříčko. Před několika lety se se svým manželem Vlastimilem Hájkem rozhodli, že štěstí zkusí v Americe. A vyšlo jim to. „Manžel je sice ten typ, kterého lidi buď mají rádi, nebo nenávidí, ale daří se mu. Kupuje a prodává baráky, živí nás dobře, je moc šikovný. Žijeme na stejné úrovni jako tady.“

„Na léto jezdíme do Česka i na Slovensko. Ve srovnání s Floridou se tady vždycky trochu ochladíme,“ smála se Belohorcová, která sem jezdí s celou rodinou, ale manžel zde vydrží maximálně dva týdny.

V Americe, stejně jako tady, si rodina snaží vydobýt ve společnosti nějaké postavení. „Chodíme často na večírky mezi místní společnost, budujeme konexe a dobrou pozici.“ Za dobu, kterou už ve Státech žijí, se ale setkali i s lidmi, kteří jim nebyli úplně po chuti – a to byli krajané. „Je tam hodně Čechů a Slováků. Člověk se snaží pomoct, když může. Ale my jsme se setkali s nevděkem, a tak se Čechům a Slovákům vyhýbáme. Obklopujeme se hlavně Američany nebo ostatními Evropany,“ uvedla Belohorcová.

Belohorcová také přiznala, že by klidně šla do třetího dítěte. „Zvládla bych to, ale jsem vděčná za dvě. Je to mazec, jedno dítě nejsou vůbec žádné starosti,“ uzavřela.

Video
Video se připravuje ...

Belohorcová o třetím dítěti! A proč se vyhýbá Čechům v zahraničí? Blesk TV

Fotogalerie
8 fotografií