Když Jeremy Renner ve čtvrtek dorazil do Varů, měl zlomené obě ruce. „Zlámal jsem si ruce, když jsem natáčel film. Prostě se pode mnou něco prolomilo a zlámal jsem si ruce,“ vysvětlil. „Zlomil jsem si pravý loket a levé zápěstí. Ráno se můžu obléknout, obout si boty, otevřít si pivo. Samozřejmě ale bude chvíli trvat, než se to zahojí,“ doplnil pro Blesk.cz. Na tiskové konferenci ale zafačované ruce neměl.

Video
Video se připravuje ...

Jeremy Renner v Karlových Varech: Obě ruce má zraněné! Nemohl se podepisovat! Blesk - Petr Macek

Jeremy Renner dnes v Karlových Varech uvede slavnostní představení filmu Wind River ve Velkém sále hotelu Thermal. Ve snímku hraje hlavní roli. „Řada lidí mě zná jako akčního hrdinu, ale já si tak nepřipadám, ale tento nový film byl pro mě výzva. A taky jsem si rád zahrál otce, protože jsem se stal sám nedávno otcem, mám teď dceru (4),“ svěřil se. „Nejsem sice žádný mlaďoch, ale je to moje první dítě.“

„Dcerka si jako každé dítě vybírá animované filmy, které jsem viděl stokrát. Doma máme televizi, ale nemáme ji často zapnutou, radši chodíme ven, na plavání, hrajeme na piano a máme radši hry, které stimulují mozek. Jsem docela zábavný, tak ji snad bavím,“ směje se.

Herec se také snažil objasnit, proč na sociální síti špatně napsal název „Česká republika“. „Byla to vina opravy gramatiky a automatická oprava, neměl jsem brýle a za tři minuty jsem si uvědomil, že je to špatně, a zasloužil jsem si tu kritiku,“ vysvětlil Jeremy, v čem byl problém. Po tiskové konferenci ještě rozdal několik podpisů a odešel.

VIDEO: Jeremy Renner přijel do Karlových Varů se zraněnýma rukama

Video
Video se připravuje ...

Jeremy Renner přijel do Karlových Varů se zraněnýma rukama. Petr Macek

Fotogalerie: Moët party v Karlových Varech
47 fotografií

Vše o MFF Karlovy Vary 2017 čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
11 fotografií