Veronika se na karlovarský festival vrátila po pěti letech. „Mám to tady moc ráda, ale bohužel jsem moc pracovně zaneprázdněná, takže jsem ráda, že jsem si našla pár dní volno. Většinu času trávím v Africe v Tanzanii, kde mám farmu. Je to zemědělská usedlost, ale já do ní jen investuji a podporuji ji,“ svěřila se Blesk.cz Vařeková, která je nejenom úspěšnou modelkou, ale i filantropkou. Farma je jen jednou z charitativních aktivit, kterým se věnuje.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Vařeková o šatech Blesk TV

Už delší dobu má kráska přítele z Anglie , ale do Varů ho nevzala. „Můj partner tady není, má moc práce,“ vysvětlila. A jaký má vztah se svým exmanželem, hokejistou Petrem Nedvědem? „Normální, když se potkáme, tak se bavíme. Po těch letech už ani nemá smysl to nějak rozebírat. V podstatě jsem na to skoro zapomněla,“ říká se smíchem topmodelka, která už v pondělí Vary opouští.

Vařeková své dokonalé tělo a hlavně nohy předvedla v krátkých šatech od Saint Laurent a doplnila psaníčkem od Alexandera McQueena.

Vařeková a Nedvěd: Bouřlivá láska se špatným koncem

Veronika Vařeková a Petr Nedvěd se vzali 3. července 2004 v pražské katedrále svatého Víta. O dva roky později oznámili rozchod. Jejich vztah fungoval po telefonu, ani jeden nebyl schopen se vzdát své práce. Zámožný hokejista měl pletky s Dianou Kobzanovou a modelkou Veronikou Kováříkovou, která je Vařekové velmi podobná.

Fotogalerie: UniCredit Bank party ve Varech: Mejdan …
56 fotografií

Podívejte se na další videa z miliardářské party!

Video
Video se připravuje ...

Radek Štěpánek o přátelích Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Nikol Švantnerová o fotbalistech Blesk TV

Tvořili pohádkový pár. Blonďatá kráska vydělávala na přehlídkových molech, urostlý borec na ledě. 3. července 2004 měli v pražské katedrále svatého Víta svatbu.

Více na http://isport.blesk.cz/clanek/vip-sport/192517/nedved-o-krachu-vztahu-s-varekovou-proc-jsme-se-rozvedli.html

VŠE O MFF Karlovy Vary 2017 ČTĚTE ZDE

Fotogalerie
40 fotografií