Topmodelka Tereza Maxová (45) před rokem tvrdila, že svatba s tureckým realitním magnátem Burakem Oymenem (43) nebude. A když, tak jen kvůli dceři Mině, která by si přála jít za družičku. Rok se s rokem sešel a z Terezy je vdaná paní! S fešným Turkem, s nímž má syna Aidena a dceru Minu, si ANO řekli 1. října v tureckém Bodrumu. Volba padla na přístavní město z toho důvodu, že tam žije Burakova rodina a jak sama Tereza několikrát prozradila, je to její oblíbené místo, kde s rodinou tráví část prázdnin.

Za družičky šly modelce návrhářka Klára Nademlýnská, ředitelka její nadace Tereza Sverdlinová a kamarádka, topmodelka Eva Herzigová. Mezi hosty se objevily nejúspěšnější české topmodelky – Daniela Peštová s partnerem Pavolem Haberou, Veronika Vařeková nebo Karolína Kurková. Veselka proběhla na pobřeží Egejského moře a afterparty se konala pod rozsvícenými lampiony na pláži. O nádhernou svatební róbu s dlouhým závojem se postaral italský designér Francesco Scognamiglio. Po svatbě s ním v soukromém letounu opustila Turecko Eva Herzigová s manželem.

Na mejdanu se všichni dost rozjeli. Podle fotek na sociálních sítích se tančilo a popíjelo do ranních hodin.

Vzhledem k tomu, že na tajné veselce nechyběl produkční tým z české Elle v čele s fotografem Benem Renčem a vlasovým mágem Martym Tylem, je zřejmé, že oficiální snímky zanedlouho spatří světlo světa.

Vše o Tereze Maxové čtěte zde >>>

Fotogalerie
30 fotografií