Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Celebrity přály tatínkům ke Dni otců: Kdo svému tatínkovi jako by z oka vypadl?

/
  • Celebrity slavily Den otců.
    Celebrity slavily Den otců. (Instagram.cz)
    20. června 2016 ● 18:52

    V neděli se slavil Mezinárodní den otců a nejedna celebrita si vzpomněla na toho svého nebo na tatínka svých dětí. Podívejte se, kdo přidal na sociální sítě roztomilé fotografie a co gratulanti tatínkům přáli...

  • 1.

    Linda Vojtová

    Topmodelka Linda Vojtová na Mezinárodní den otců rozhodně nezapomněla a svému tatínkovi popřála. „Šťastný Den otců,“ napsala ke společné fotografii.

    Happy Father's Day dad ❤️

    Fotka zveřejněná uživatelem Linda H.Vojtova (@lindavojtova),Čen 19, 2016 v 1:36 PDT

  • 2.

    Tereza Maxová

    „Šťastný Den otců tomu nejlepšímu. Jsme šťastni, že tě máme a ceníme si tě každý den. Milujeme tě. Vše nejlepší tatínkům,“ popřála topmodelka Tereza Maxová, která na fotografii ukázala svoji krásnou rodinu. Tři děti v čele s tatínkem Oymenem Burakem.

    #happyfathersday to the best daddy,we are really blessed to have you and we appreciate you every day,we love you #vsenejlepsi tatinkum

    Fotka zveřejněná uživatelem Tereza Maxova (@terezamaxova),Čen 19, 2016 v 12:07 PDT

     

  • 3.

    Simona Krainová

    Ani modelka Simona Krainová nezůstala pozadu a svému tatínkovi popřála. „Vše nejlepší tatínkům,“ napsala a všem po zveřejnění fotky může být jasné, po kom má své oči.

     

  • 4.

    Karolína Kurková

    „Šťastný Den otců všem nejlepším tátům v celé galaxii. Hlavně těmto dvěma,“ popřála Karolina Kurková. Své dva nej tatínky obdarovala originálním vesmírným dortem!

     

  • 5.

    Michaela Ochotská

    Míša Ochotská s manželem Tomášem Rosolem a jejich malým synkem Andrém si užili Den otců po svém. A pracovně! Když šel totiž tatínek sekat trávu, malý André utíkal tatínkovi hned pomoct. Vždyť měl přece táta svátek...

    #HappyFathersDay 💋

    Fotka zveřejněná uživatelem Michaela Ochotska (@michaelaochotska),Čen 19, 2016 v 10:08 PDT

  • 6.

    Tomáš Klus

    Na svého tatínka nezapomněl ani zpěvák Tomáš Klus, který zveřejnil starou fotografii, kde jako malý pózuje se svým tatínkem. A nutno dodat, že už je jasné, komu Tomáš z oka vypadl!

     

  • 7.

    Monika Absolonová

    Ani šťastná maminka a zpěvačka Monika Absolonová nezapomněla popřát otci svého syna Tadeáše Tomáši Hornovi. „Všechno nej ke dni tatínků všem tatínkům. Tomu našemu zpívajícímu v 6 ráno zvlášť. Miluju ho moc. Obzvlášť za jeho interpretaci,“ napsala si k videu krásná maminka.

Články odjinud

Dnešní horoskopy