Manžela a děti nechala v ústraní a slávu na červeném koberci si Karolína Kurková přijela užít sama. "Jsem tu jen do neděle, ale hrozně se těším, až se potkám s Bartoškou a dáme si nějaký pořádný pivo. Taky se těším na setkání s Umou Thurman, se kterou hodně spolupracuji a vůbec na známé v Čechách, se kterými se tolik nestýkám. Jsem tu po deseti letech, kdy jsem tu byla poprvé, a chci si to tu pořádně užít," svěřila se Blesk.cz světová topmodelka z Děčína.

Právě tam má v Čechách základnu. "Jsem v Evropě už měsíc a moje maminka s tatínkem mi hlídají děti. Odtud pak cestuji po celé Evropě a pak se vždycky vrátím za nimi domů. Po Varech odlétám do Paříže a pak už zpátky domů do Ameriky," přiznala Kurková, která má s manželem Archiem Drury dva syny.

Ta na slavnostní ceremoniál oblékla červené šaty od Vivienne Westwood, šperky Tiffany a střevíčky od Tamara Mellon. Na cestu do Varů si ale vzala černé šaty s potiskem od Fendi z kolekce jaro / léto 2017 a od stejné značky i kabelku z kolekce Back to school. "Mám s sebou jeden malý kufr, to stačí," prohlásila Karolína. Jak to do něj všechno narvala, už ale neprozradila.

Video
Video se připravuje ...

Bartoška s manželkou na MFF KV: Luxusní dárky z Hollywoodu! redakce Blesk

Fotogalerie: Festival ve Varech 2017: Příjezdy hvězd a…
202 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Stivínová ve špercích od Cartiera: Hlídali ji dva bodyguardi! redakce Blesk

Video
Video se připravuje ...

Jitka Schneiderová oblečená v luxusu: Nic z toho mi ale nepatří! redakce Blesk

Video
Video se připravuje ...

Rozhovor s Marošem Kramárem redakce Blesk

Vše o MFF Karlovy Vary 2017 čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
20 fotografií