Příjezd slavné Umy Thurman do Karlových Varů byl plný očekávání. Jaká slavná blondýnka bude? Jak bude vypadat? Co si obleče? Hvězda filmu Kill Bill, který také uvede v letním kině, svoje fanoušky rozhodně nezklamala. 

Už ve čtvrtek, tedy den před zahájením, vyšla do ulic Karlových Varů i se svými dětmi a prohlížela si město. Na tváři měla obrovský úsměv a mile mávala na své fanoušky, které v ulicích potkala. A ti si to náležitě užívali. Dále se vydala na večeři do vyhlášené restaurace Embassy s prezidentem festivalu Jiřím Bartoškou a svým hollywoodským kolegou Casseym Affleckem. 

Hollywoodská hvězda si dala tataráček z červené řepy s rukolou, následně měla španělskou zeleninovou polévku gazpacho a jako hlavní chod byly lišky na smetaně. K tomu popíjela bílé víno a vodu.

Na slavnostní zahájení se herečka připravovala společně se svými dětmi, které ji doprovodily na červený koberec. Oblékla světlé šaty a vypadala zkrátka úchvatně. Na rudém koberci dlouho pózovala přítomným fotografům.

Video
Video se připravuje ...

Uma Thurman na červeném koberci Jan Jedlička

Od prezidenta festivalu převzala Křišťálový glóbus a v kinosále hotelu Thermal přednesla dojemnou řeč. „Děkuji tomuto krásnému festivalu, díky pane prezidente. Je to divné vidět svůj život na plátně, vidět svůj první film, kde mi bylo 17 let, a ten poslední. Třicet let svého života jsem odevzdala filmu a jsem vděčná, že mohu mít tuto práci, kterou miluju. Jsem šťastná, že mám dvě krásné a zdravé děti, které tu jsou teď se mnou. Děkuji všem,“ uvedla Thurman a překvapila všechny přítomné. Poklekla před Jiřím Bartoškou.

Vše o MFF Karlovy Vary 2017 čtěte ZDE >>>

Fotogalerie: Festival ve Varech 2017: Příjezdy hvězd a…
202 fotografií

Slavná herečka v neděli uvede film Kill Bill v letním kině.

Fotogalerie
44 fotografií