SLEDUJTE ŽIVÝ PŘENOS Z ČERVENÉHO KOBERCE: SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ KARLOVARSKÉHO FESTIVALU, SVĚTOVÉ HVĚZDY, KRÁSNÉ RÓBY, ROZHOVORY S HOSTY

Uma umí!

Slavnostní zahájení KVIFF je i letos vyšperkované hollywoodskými hvězdami. Tentokrát jimi jsou čerstvý držitel Oscara Casey Affleck a mimořádně charismatická múza režiséra Quentina Tarantina Uma Thurman, která do Varů přiletěla ve středu v noci, celý deštivý čtvrtek prochodila v pink pláštěnce a tvářila se, že není. Na závěr dne ve vyhlášeném restaurantu Embassy, kde spolu s Caseym večeřela s prezidentem festivalu Jiřím Bartoškou, se už ale odtajnit musela.

Fotografům pózovala v klasickém černém roláku, neméně klasické bílé pouzdrové sukni a vlněné, z ramen sexy spuštěné pletené vestě. Minimalistický základ oděvu dal prostor zahrát šperkům a úžasným střevíčkům. Už teď se těšme, jakou toaletu civilně elegantní Uma na rudém běhounu při příchodu na ceremoniál v hotelu Thermal vynese.

Uma Thurman v Karlových Varech. Spolu s Caseym Affleckem a šéfem festivalu Jiřím Bartoškou vyrazila na večeři. Při odchodu laškovala s fanoušky a fotografy.
Autor: David Kundrát, Martin Hykl

 

Fotogalerie: Festival ve Varech 2017: Příjezdy hvězd a…
202 fotografií

Karolina zvedla laťku vysoko!

Topmodelky k prestižním filmovým festivalům patří, dodávají jim glamour pel. Na dvaapadesátém, dnes začínajícím ročníku KVIFF bude figurovat i rodačka z Děčína, světová supermodelka Kurková. Zatímco jiní hosté přijíždějí do Varů v neformálním casual stylu, ona vystoupila z limuzíny v úžasné, romantickými aplikacemi a výšivkou vyšperkované rozevláté hedvábné kreaci.

Značkové, řetězy zdobené sandálky i kabelka jsou teoreticky k výrazným šatům v babydoll stylu příliš, ale Karolina svým typem kontroverzi unese a dokáže sloučit neslučitelné. Bude v tomto trendu pokračovat ve Varech nadále?

Karolína Kurková
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Daniela Peštová a Pavol Habera: Ona to dává, on ne

Na zahájení přijela i Daniela Peštová, která je spojena s aktivitou Moët & Chandon, jež je oficiálním šampaňským filmového festivalu Karlovy Vary a společenské dění letos koření filantropickou, i při udílení Zlatých glóbů praktikovanou, ve světě populární iniciativou „Toast for a Cause“, tedy „Přípitkem pro dobrou věc“, které se v sobotu na terase hotelu Thermal spolu supermodelka devadesátých let zhostí s Jiřím Bartoškou na terase hotelu Thermal. A každá slavná osobnost, která tu připije na zdraví a slávu karlovarského festivalu, přispěje Moët & Chandon finanční částkou pro neziskovou organizaci Alsa, jejíž je Peštová patronkou.

Daniela Peštová ve Varech
Autor: Blesk - Martin Hykl, David Kundrát

Daniela, kterou považuji za jednu z nenápadných módních ikon u nás, outfitem kombinujícím džíny, bílé triko, žerzejový plášť spolu s luxusní kabelou Prada a nadčasovými mokasíny, v dané společenské příležitosti ležérně obstála. Její manžel, populární muzikant Palo Habera, nikoli. V takovém triku a bermudách se jezdí na víkend, ne na ostře sledovaný filmový festival. Příště dlouhé letní kalhoty či džíny a bavlněnou či lněnou košili.

Pavol Habera
Autor: Blesk - Martin Hykl, David Kundrát

Libuše Šmuclerová: Inspirativní kód

KVIFF vítá i jiné osobnosti než filmové. Patří k nim i generální ředitelka Czech News Center Libuše Šmuclerová. Její nenápadné šaty košilového střihu se nabízí napříč generacím, dají se doplňky obměnit. Univerzální model na procházku kolonádou, řekla bych. Outfit dcery Justýny je mile hravý, což k jejímu studentskému věku šestnácti let náleží. Ta pláštěnka na květovaných minišatech mě baví…

Generální ředitelka Czech News Center Libuše Šmuclerová s dcerou
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

Manželé Bartoškovi: Luxusní nenucenost

Bleděmodrý základ a široký červený pruh v konci kolové sukně popelínových šatů doplněných mladickému dojmu nahrávajícími bílými teniskami. Kožený vak luxusní značky Prada, dívčí ofina a úsměv na tváři. Jeho lněné sako, měkká košile, džíny a kvalitní kožené mokasíny. Ti dva to zase dali, vždycky dávají, chce se podotknout na adresu outfitů prezidenta MFF Karlovy Vary Jiřího Bartošky a jeho paní, archeoložky Andrey. 

Jiří Bartoška s manželkou Andreou
Autor: Martin Hykl, David Kundrát

KARLOVY VARY S FRANTIŠKOU ČÍŽKOVOU: MÓDNÍ POLICIE PŘÍMO Z KOLONÁDY! 

Kdy: středa 5. 7. 2017 od 14 do 17 hodin

Kde: Mlýnská kolonáda Lázně III

Františka bude hodnotit přímo na kolonádě. Šanci máte i vy! Zhodnotí vám outfit, poradí vám, jak být chic! Můžete si také nechat podepsat její novou autobiografickou knihu To jsem já, Františka. 

Křest knihy Františky Čížkové
Autor: Marek Pátek

Vše o MFF Karlovy Vary 2017 čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
8 fotografií