Uma Thurman dorazila do lázeňského města ve středu v noci soukromým tryskáčem a až do začátku akce má mít osobní program, děti za herečkou přiletěly o den později. Herečka po dlouhém dni zašla společně s potomky, s Caseym Affleckem a šéfem festivalu Jiřím Bartoškou na večeři.

Hollywoodská hvězda si dala tataráček z červené řepy s rukolou, následně měla španělskou zeleninovou polévku gazpacho a jako hlavní chod byly lišky na smetaně. K tomu popíjela bílé víno a vodu.

Její dcerka Luna si dala slepičí vývar, tomatovou pastu a poté si sama v kuchyni udělala zmrzlinový pohár, který pak s chutí snědla. „Uma z ní měla velkou radost, pořád se smála, když vyráběla pohár,“ řekl Blesk.cz číšník, který je obsluhoval. „Uma je velmi příjemná a sympatická. I když si dnes dala bezmasá jídla, tak prý maso jí,“ dodal.

Bratr slavného Bena Afflecka a držitel Oscara Casey je vegan, a proto si stejně jako Uma pochutnal na tataráčku z červené řepy s rukolou a následně si dal lišky na přírodno. Všichni si na pokrmech velmi pochutnali.

VIDEO: Rozjařená Uma Thurman po večeři s Barťákem: Show pro novináře!

Video
Video se připravuje ...

Rozjařená Uma Thurman po večeři s Barťákem: Show pro novináře! Petr Soukup

Vše o MFF Karlovy Vary 2017 čtěte ZDE >>>

 

Fotogalerie
25 fotografií