Zatímco všichni pozvaní dorazili včas a náležitě si užívali promenádu po červeném koberci, na jehož konci všechny osobně vítal ředitel UniCreditu, tak bývalá první dáma Dagmar Havlová dorazila potají zadním vchodem a zdržela se pouhých 15 minut!

Letos ostatně vůbec paní Dáša nechodí večer do společnosti. Den předtím měla přijít na módní show Beaty Rajské, ale vůbec nedorazila. Na velkolepé party v neděli večer byla také jen, lidově řečeno, na otočku.

Video
Video se připravuje ...

Daniela Peštová o únavě a párty Blesk TV

„Přivítala se s ředitelem, Barťákem a pár známými, a jak nenápadně přišla, tak i zmizela,“ řekl Blesk.cz jeden z hostů. Fotografům se pak první dámu podařilo zvěčnit, kterak spěchá za doprovodu asistentky směrem k hotelu, kde bydlí. A podle snímků, které najdete ve fotogalerii, to vypadalo na velmi svižný krok.

Jelikož banku vlastní Italové, tak mezi hosty bylo několik italských velmi bohatých podnikatelů a i hvězdou večera byl Ital – Mario Biondi, kterému se přezdívá italský Ray Charles. A překvapivě si jako „křoví“ vybral české tanečníky v čele s Filipem Jankovičem.

Video
Video se připravuje ...

Nikol Švantnerová o fotbalistech Blesk TV

Na každém kroku byly stoly s delikátní pokrmy, největší zájem byl o čerstvého tuňáka, kterého kuchaři porcovali před lidmi a podávali na asijský způsob – sashimi. Součástí rautu byly pečeně z argentinského hovězího, různá masa na grilu a vybraná italská vína.

Nejkrásnější doprovod měl tenista Radek Štěpánek, který dorazil s topmodelkami Terezou Maxovou a Veronikou Vařekovou. Součástí dress codu měly být červené doplňky, což většina dam vyřešila rudými nehty a rtěnkou. Jelikož je party na kolonádě, kde k večeru bývá chladno, byly všude plynové ohřívače. Připravený byl také krytý stan, kdyby začalo pršet.

Video
Video se připravuje ...

Radek Štepánek o přátelích Blesk TV

Fotogalerie: UniCredit Bank party ve Varech: Mejdan …
56 fotografií

VŠE O MFF KARLOVY VARY 2017 ČTĚTE ZDE!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Vařeková o šatech Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Nikol Kouklová o šatech a manželství Blesk TV

Fotogalerie
50 fotografií