Na červeném koberci se Čvančarová postarala o pořádný poprask, když vynesla velice odvážný model z kolekce Oceán návrhářky Natali Ruden. Róba v barvách lesního ovoce byla prý ušita speciálně pro herečku, která v ní působila jako skutečná sexbomba. Snad každý muž se jí musel zákonitě podívat do výstřihu, který její mohutná ňadra více odhaloval, než zahaloval. I když se často ozývaly názory, že Jitka ukázala zbytečně mnoho, rozhodně zaujala, a tak šaty zřejmě svůj účel splnily.

Bylo jen s podivem, že se s dekoltem neopakoval trapas, který se stal Jitčině manželovi Petru Čadkovi (38) během první návštěvy karlovarského filmového festivalu před lety, kdy mu během jízdy limuzínou praskly švy na kalhotech. „Zašívali jsme kalhoty. Petrovi totiž praskly a on odmítl vystoupit. Limuzína nás pak vozila kolem Varů, než jsem mu je opravila a on mohl vystoupit na červený koberec,“ svěřila se Čvančarová pro iDnes.cz.

VIDEO: Jak okomentovala svůj megadekolt Jitka?

Video
Video se připravuje ...

Megadekolt Jirky Čvančarové ve Varech: Nejsem žádná stydlinka! redakce Blesk

Krásná tmavovláska si asi sama uvědomila, že už se o jejích přednostech mluvilo až dost, nebo možná jednoduše potřebovala změnu. Na sobotní akci s názvem „Přípitek pro dobrou věc“ totiž přišla v tak cudném outfitu, že působila skoro jako jeptiška. Nejenže jí zelené šaty s černobílým květinovým vzorkem zcela zakrývaly paže, ale dokonce se nekonal ani ten nejmenší výstřih. Místo toho sahala látka až ke krku, kde jí dovršila svázaná mašle. Jediné, co poněkud pytlovitý oděv odhaloval, tak byly Jitčiny nohy.

Na přípitek v elegantním baru Moët Lounge na terase hotelu Thermal přišla herečka rovněž spolu s manželem. Ten se podílel na většině řad StarDance, ať už jako tanečník či poradce soutěžících (tak se ostatně s Čvančarovou poznali a zamilovali se), a tak byl rád, když zde narazil na některé ze svých někdejších známých z této taneční soutěže – herečky Jitku Schneiderovou (44) a Janu Plodkovou (35).

Fotogalerie: Mejdan po zahájení festivalu: Rozjuchané…
98 fotografií

Dále se akce účastnily například herečky Aňa Geislerová (41), Zuzana Stivínová (43), Hana Vagnerová (34) a Lenka Termerová (69), její neteř Klára Issová (38) či modelky Karolína Kurková (33) a Daniela Peštová (46). Nechyběl ani ředitel festivalu Jiří Bartoška (70).

Velmi podobná sestava se sešla i u Oranžového kola Nadace ČEZ, které je už několik let za sebou součástí doprovodného programu MFF v Karlových Varech. Po celou dobu se totiž mohou účastníci posadit na rotoped, pořádně šlápnout do pedálů a pomoci tak vybraným neziskovým organizacím.

Svou troškou do mlýna přispěl sám Bartoška a fyzičku ze StarDance oprašoval také Marek Taclík (44). Pořádně si na kole zašlapaly i Schneiderová, Kurková a Klára Issová. Zahanbit se nenechala ani její sestřenice Martha (36), která se při jízdě tvářila jako velká bojovnice.

VIDEO: Co na sebe ve Varech práskla Martha Issová?

Video
Video se připravuje ...

Martha Issová: Jsem věrná! Nejdůležitější je najít to, co chcete! redakce Blesk

Ještě víc to ale prožívala právě Jitka Čvančarová, která si pro tělocvik zvolila co nejjednodušší model, černé šaty a pohodlné boty. Přemáhala samu sebe a pořádně se při tom zapotila, až se jí z toho leskly tváře. Následně měla ale ze svého výkonu radost a zvedala ruce do vzduchu.

Vše o MFF Karlovy Vary 2017 čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
61 fotografií