Ve středu okolo poledne, kdy Hrdlička zřejmě ještě vyspával po bujarém flámu, vymazala tenistka Karolína Plíšková z Instagramu jejich společnou fotku publikovanou původně s rudým srdíčkem na důkaz jejích citů. Ty ovšem přelétavý seladon ranil, a proto se nemůže divit, že Karolína vztah na dálku definitivně a velmi rázně ukončila!

„Už ho nechce ani vidět,“ tvrdí zdroj Blesku z okolí televizního moderátora. Konec tedy úplně stejný jako s Lucií Borhyovou, kolegyní z Novy a maminkou jeho 2leté dcerky Lindy...  

Názor samotné Plíškové, která včera hrála v Londýně čtvrtfinále wimbledonské čtyřhry, se zatím sehnat nepodařilo. Mnohé ale naznačuje vyjádření mluvčího fedcupového týmu Karla Tejkala. „Nezlobte se, ale k tomu už snad ani žádný komentář není potřeba...,“ reagoval na dotaz Blesku.

Video
Video se připravuje ...

Hrdlička se ve Varech zlil jako dělo! Líbal se s každou a pak močil na ulici! Blesk TV

Hrdličku to ale zjevně vůbec netrápí. Místo toho, aby po úterní ostudě zmizel z Varů rychlostí světla, ve středu večer opět vyrazil do lázeňských nočních ulic i na místo činu do party stanu. A přestože se alkoholu raději vyhýbal, okukoval a fotil se snad s každou dívkou, kterou potkal. Nakonec se ale moderátor Sportovních novin odporoučel na hotel v doprovodu urostlého kamaráda...

V úterý však tak moudrý nebyl. Lil do sebe vše, co mu přišlo pod ruku. Zničující účinky alkoholu na sebe tedy nenechaly dlouho čekat. Pořvávání a potácení se bylo to nejmenší. V party stanu moderátor oblézal jednu ženu za druhou a podle fotografií asi zapomněl, že má přítelkyni. I když daleko... Navíc močil na ulici u popelnic a na závěr ho padajícího a vrávorajícího museli do postele odtáhnout jeho kamarádi.

Video
Video se připravuje ...

Hrdlička na baru Blesk TV

Po probdělých nocích v alkoholovém rauši Hrdlička asi ještě zcela nevystřízlivěl. Serveru Expres.cz si totiž začal vylévat srdce... „Nechci, aby si Linduška přečetla, že je táta duševní mrzák. Jde mi jenom o to, aby moje činy neubližovaly mé dceři. O nic jiného nejde, proto je mi to líto,“ vyprávěl o dvouleté dceři, kterou si pořídil s kolegyní z Novy Lucií Borhyovou (38), aby je záhy obě opustil.

„Chci se teď pokusit, abych měl Lindu s Luckou ve střídavé péči. Ona je to jediné, na čem mi záleží!“ dodal neuvěřitelný Hrdlička. Lepší chvíli, než když se celá republika baví jeho opileckými excesy, přelétavostí a močením na ulicích, si těžko mohl vybrat...

Kopačky ho přijdou hodně draho

Ačkoli není sám Hrdlička žádný princ Chuďas, traduje se, že kromě sex-appealu a slávy se Hrdličkovi líbila na Plíškové ještě jedna věc – její konto. A včera ho čerstvě nezadaná Karolína navýšila o další tučnou sumičku!

Spolu s Němkou Görges totiž uspěla ve čtvrtfinále wimbledonské čtyřhry, což převedeno na peníze znamená, že svůj dosavadní výdělek v deblu zdvojnásobila z 22 na 44 tisíc liber, tedy o dalších 700 tisíc korun. V součtu i s příjmem za 2. kolo dvouhry si tak Kája v Londýně přijde minimálně na 3 miliony. Zkrátka štěstí ve hře, neštěstí v lásce...

Hrdlička ale nepřišel pouze o svou přítelkyni. Televize Nova na něj také sesílá hromy a blesky. „Z toho, co ve Varech udělal, jsou všichni pěkně naštvaní. Michal to tam teď má pěkně nahnutý,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj. Televize Nova sporťákovo chování ale oficiálně komentovat nechce.

VŠE O MICHALU HRDLIČKOVI A JEHO ŘÁDĚNÍ V KARLOVÝCH VARECH NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

Fotogalerie: Líbačka a močení na ulici: Opilý Hrdlička…
54 fotografií

Fotogalerie
49 fotografií