Jedním z kumpánů rozjetého Michala byl kupříkladu jesenický podnikatel Karel Kuba (42), který na sebe upozornil hlavně románkem s vnadnou moderátorkou Top Staru Evou Perkausovou (22), s jejíž nevlastní sestrou byl předtím ženatý. Mezi známými kráskami si v minulosti vybíral partnerky ostatně i další Hrdličkův společník a dlouholetý kamarád.

Tím je Jakub Malina (29), syn Tomáše Maliny, který byl odsouzen za stomilionovou zpronevěru. Jakub dříve randil s modelkami Eliškou Bučkovou (26) či Gábinou Dvořákovou (27). Zatímco ta první nyní brázdí vody společně s rybářem Jakubem Vágnerem (34), druhá jmenovaná je vdaná za zpěváka Václava Noida Bártu (35) a má s ním dcerku Terezku.

Na bujarý mejdan si ovšem Malina žádnou slečnu nepřivedl, naopak s sebou vzal bodyguarda. Ten se od něj takřka nehnul na krok a značnou část večera tak trávil i s opilým sporťákem. Ten ochranku nepotřeboval, spíše by se mu hodil někdo, kdo by mu zabránil v jeho tendencích se s každým družit.

Video
Video se připravuje ...

Hrdlička se ve Varech zlil jako dělo! Líbal se s každou a pak močil na ulici! Blesk TV

Jenže líbačky s kýmkoliv, kdo byl zrovna na ráně, mu nikdo zrovna dvakrát nerozmlouval. Ani Jaroslav Farář, manžel moderátorky primáckých Duelů Veroniky Farářové, který se na večírku k Michalově partičce rovněž přichomýtl. Údajně ho s ní pojí pouze podnikatelské zájmy, a tak se zřejmě jen nechtěl do ničeho plést.

Jenže zabrzdit Hrdličku se zrovna moc nesnažil ani jeho věrný parťák Martin Nejedlý, který vlastní myčku aut v Jesenici a je též štamgastem tamní restaurace U Klokana, která říká pane Karlu Kubovi. Přitom sám Michal si teď musí své eskapády dost vyčítat. Už jenom proto, že je bude těžko vysvětlovat přítelkyni Karolíně Plíškové (24). K té se už zřejmě zvěsti o Michalově nevěře dostaly i do Wimbledonu a ze sociálních sítí si už stihla smazat jejich zamilovanou fotku.

 

VŠE O MICHALU HRDLIČKOVI NA BLESK.CZ ČTĚTE>>>ZDE

VŠE O CELEBRITÁCH NA KARLOVARSKÉM FESTIVALU ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
34 fotografií