Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Co se dělo po loňských Varech? Celebrity, kterým se po festivalu změnil život!

/
  • Celebrity, kterým se změnil život od loňského festivalu ve Varech.
    28. června 2016 ● 05:14

    Od loňského ročníku filmového festivalu v Karlových Varech se toho událo mnoho. A mezi pravidelnými návštěvníky se najdou takové celebrity, kterým se od minule změnil život dost zásadně.

  • 1.

    Jana Doleželová (35) si našla chlapa

    Dlouho jezdila do Varů na festival lovit ženichy, každý rok ale neúspěšně. Nakonec se Jana Doleželová porozhlédla jinde a na mezinárodním golfovém turnaji klofla ředitele fotbalové Slávie Davida Trundu. Časům, kdy se po karlovarské promenádě procházela sama nebo s kamarádkami a na večírky chodila bez doprovodu, odzvonilo.

    Jana Doležeová se bujným dekoltem pyšnit rozhodně nemůže.
    Autor: David Kundrát

  • 2.

    Marek Taclík (43) dostal kopačky

    Poprvé se s půvabnou brunetkou Marek Taclík objevil právě loni na karlovarském festivalu. Nemohl z ní spustit oči ani ruce. Milenci se neustále pusinkovali a objímali uprostřed kolonády a herec zářil štěstím. Jenže po Novém roce se po slečně slehla zem. A v únoru už Taclík přiznal, že je opět sám.

    Přítelkyně Pavla Marka Taclíka chtěla políbit.
    Autor: David Kundrát, Martin Hykl

  • 3.

    Matěj Ruppert (38) se stal tátou

    Do Varů loni přijel Matěj Ruppert ještě jako nastávající otec, během festivalu se ale dočkal. Jeho manželka Tereza porodila dceru Anežku. Kvůli ní se ve Varech nezdržel ani na premiéru filmu Padesátka, kde měl být. Třeba letos přijede i s malou.

    Party Vlk z Wall street
    Autor: Herminapress

  • 4.

    Natálie Kocábová (32) drasticky zhubla

    Ještě loni se Natálie Kocábová halila do volných mikin a balonových sukní, aby skryla všechny přebytečné špeky. Ostré rysy ve tváři oplácaly dvě brady a naducané tváře. Muzikantka si v té době procházela tím nejhorším obdobím – rozvodem. Pak se ale kousla a šla do sebe. Shodila několik kilogramů a je z ní kost.

    Natálie hodně zhubla a změnila účes.
    Autor: archiv Blesk/ TV Prima

  • 5.

    Lukáš Hejlík (36) se stal otcem

    Na zahájení festivalu se manželka Lukáše Hejlíka Veronika Hejlíková dovalila ještě s těhotenským pupkem. Do porodu jí zbývaly tenkrát ještě dva měsíce. V září po třítýdenním přenášení přivedla na svět syna Vojtíška a letos můžou na festival přijet už jako tříčlenná rodina.

    Fotogalerie
    27 fotografií

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy