Lukáš Hejlík s manželkou Veronikou přijeli do Varů kvůli filmu Kobry a užovky, kde hrají bratři Kryštof a Matěj Hádkovi. Těhotná Veronika, která je v osmém měsíci, si oblékla vzdušný overal, pod kterým se jí rýsovalo bříško.

Elegantní Hejlík jí pupek neustále hladil zdravou rukou. Druhou má kvůli zranění v sádře. Po skončení filmu se manželé vydali do venkovního baru, který je zastřešen party stanem. Kolem jedenácté večer se ale nad Karlovými Vary zatáhlo a přišla bouře.

 

Vítr byl tak silný, že odnesl vše, co nebylo napevno přivázané. Déšť se v tu chvíli proměnil v neskutečný liják a dokonce padaly i kroupy. Ač se Hejlíkovi snažili a drželi stan, aby neulétl a zůstali v suchu, Veronika to odnesla.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Hejlíková téměř uletěla Facebook

„Celou dobu jsem si libovala, jaké skvělé místo mi zařídili, a to včetně židle, na kterou jsem se mohla posadit, když ostatní drželi stan, aby neuletěl. Čili jsem byla celou dobu krásně v suchu. Pointa toho všeho ovšem byla, když nám pán z BMW zařídil odvoz a na mě při přechodu zpod stanu do auta vychrstnul hektolitr dešťové vody, kterou bylo potřeba ze střechy stanu postupně ‚odčerpávat‘. Do auta jsem tak nastupovala durch!“, okomentovala včerejší večírek Hejlíková, kterým oficiálně zahájila svou návštěvu karlovarského festivalu.

Fotogalerie
7 fotografií