Všichni na kolonádě se za ní otáčeli. Svítivě oranžová sukně do pasu, bílé tričko s výstřihem, k tomu velký bílý motýlek na holém krku, slaměný klobouček a béžové balerýny s mašlemi. A samozřejmě nezbytné černé sluneční brýle. Tak si Vilhelmová vyrazila do ulic Karlových Varů.

Pozadu nezůstal ani její partner a otec malého Lojzíka, Vojta Dyk. Ten ze skříně vyšátral kromě rozervaného trika také džínové tříčtvrteční kalhoty, které vypadají stejně, jako letní hit, který nosily všechny ženy někdy před pěti lety. K nim bílé tričko s podivnými dírami, zřejmě chtěl větrat. A bílé boty, které zrovna neodpovídají pravidlu, že boty by měly být vždy nejméně o odstín tmavší, než kalhoty.

Další den vyrazili společně na promenádu zas. A to už si dal Vojta na outfitu záležet o poznání víc. Vybral si přímo švihácký obleček, zkombinoval světle modrou košili s dlouhým rukávem s modrými kalhotami. K nim vzal stejné boty a přes ramena přehodil lehký svetřík.

S Vilhelmovou zřejmě teď cloumá mánie barevných kontrastů v módě. I tentokrát vzala dvě rozdílné, výrazné barvy, černou a červenou. Vzhledem k jejímu drobnému vzrůstu to není nejideálnější, dvě různé barvy postavu opticky ještě zkrátí. Vedle dvoumetrového Dyka, se kterým se vede za ruku, pak vypadá jako jeho mladší sestřička.